Ο Κόκε τους έριξε το… παπούτσι, έδωσαν τα χέρια και βάζουν τις υπογραφές!

Ο Σέρχιο Κόκε δεν βλέπει την ώρα και τη στιγμή που θα φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυρα του Άρη και έριξε όχι το γάντι, αλλά το… παπούτσι! Ο Ισπανός αισθάνεται σαν το θηρίο στο κλουβί και δεν το κρύβει, στέλνοντας μάλιστα… «σήματα καπνού» ή αλλιώς συμβολικές φωτογραφίες. Ένα παπούτσι προανήγγειλε την συμφωνία Άρη και Ισπανού, μια και οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας, ίσως και εντός της ημέρας! 

Την μεγάλη του επιθυμία αυτή φανερώνει και η κίνηση του να αναρτήσει στο στάτους του στο facebook μια φωτογραφία με ένα ποδοσφαιρικό παπούτσι αλλά και το σχόλιο του που είναι –τι άλλο;- η εκδήλωση της επιθυμίας του να επιστρέψει. 

«Απλά στείλτε με στο ξενοδοχείο», έγραψε ο Ισπανός δείχνοντας πως ανυπομονεί να βρεθεί με την υπόλοιπη ομάδα αν γίνεται ακόμη και για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο… Φυσικά, αυτό δεν είναι εφικτό προς το παρόν.

Λίγη ώρα, μετά το… συμβολικό παπούτσι, η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον Ισπανό για εξάμηνη συνεργασία, αφού ξεπεράστηκαν και τα τελευταία εμπόδια οικονομικής φύσης! 

Τι απομένει; Για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Κόκε χρειάζεται να αποδεσμευτεί και τυπικά από την Ράγιο Βαγιεκάνο. 

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αυτήν την ώρα στη διαδικασία ανταλλαγής των σχετικών εγγράφων, ώστε μέσα στις επόμενες ώρες ο παίκτης να είναι και τυπικά ελεύθερος από την ισπανική ομάδα. 

Με βάση αυτήν την εξέλιξη μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί και επίσημα η επιστροφή του Κόκε στον Άρη.

To Top