“Θα βοηθήσει ο Γαλανός”

Ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Γαλανού, Περικλής Τράϊος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί ο επιχειρηματίας με το μπάσκετ του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

Για την συνάντηση με τον κ.Αρβανίτη: «Μπορεί να είμαστε όλο ποδοσφαιρικοί αλλά και το μπάσκετ έχει ιδική θέση για τον κάθε Αρειανό. Είναι ένα τμήμα το οποίο έχει γράψει την δική του ιστορία, δόξασε την Ελλάδα και ο  Γιώργος σαν Αρειανός θέλει να βοηθήσει. Βλέπει ότι γίνεται μια προσπάθεια και δεν θέλω να προσδιορίσω το πώς, αλλά ο ίδιος είναι στρατιώτης δίπλα στον Άρη και ενδιαφέρεται πραγματικά να γίνει μια κουβέντα και να βγει κάτι εποικοδομητικό για τον σύλλογο».

Για την επιστροφή τoυ Νίκου Γκάλη: «Η επιστροφή του Νίκου Γκάλη είναι πραγματικά ότι καλύτερο για τον Άρη. Εγώ κάνω τον σταυρό μου, και μακάρι  να γυρίσει και ο «δράκος» στον πάγκο της ομάδας  και αργότερο ο Λευτέρης ο Σούμποτιτς. Άμα συμβούν όλα αυτά σίγουρα θα μιλάμε για ένα θαύμα».

Αναφορικά με το ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιρικό Άρη: «Η πρόταση μας ήταν ξεκάθαρη από τη αρχή, μιλούσε για συγκεκριμένα πράγματα και συγκεκριμένο πλαίσιο. Εμείς ευχόμαστε σε αυτούς τους ανθρώπους που πήραν αυτή την μεγάλη ευθύνη ,για τον Άρη στην Β’ Εθνική, να τα καταφέρουν. Το ποδόσφαιρο θα ενδιαφέρει πάντα τον Γιώργο όπως και όλους τους Αρειανούς».

Για την περίπτωση που πρότειναν να δοθούν οι ακαδημίες του Άρη στον Μακεδονικό: «Εμείς δεν είπαμε αυτό το πράγμα, όποιος ήθελε να το ερμηνεύσει έτσι , το ερμήνευσε. Μιλάμε για την ομάδα της Κ20 και αυτή της Κ17. Μιλάμε για δυο επαγγελματικές ομάδες τις οποίες μπορούν να έχουν, μόνο ομάδες Α’ Εθνικής».

Για την συμμετοχή της ομάδας στην Β’Εθνική: «Είναι ένα μεγάλο ρίσκο, αν τυχόν μπορούν και έχουν εξασφαλίσει τα κεφάλαια που χρειάζονται για να μπορέσει να ανταπεξέλθει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, τότε καλά έκαναν. Άμα δεν έχουν εξασφαλίσει όλα αυτά τότε κάνανε ένα μεγάλο λάθος. Όταν πας Β’ Εθνική σημαίνει πας για πρωταθλητισμό, πας για να ξανάανεβάσεις την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ».

To Top