Τέλος από Άρη οι Οικονομόπουλος και Ηρακλής!

Παρελθόν θα πρέπει να θεωρούνται από τον Άρη οι Μπάμπης Οικονομόπουλος και Ανδρέας Ηρακλής, εξέλιξη που προέκυψε σήμερα και αναμένει την επίσημη επιβεβαίωση από πλευράς ΠΑΕ Άρης.

Ο εκπρόσωπος των δύο ποδοσφαιριστών συναντήθηκε  με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ στα γραφεία του συλλόγου σήμερα το μεσημέρι και για λόγους άγνωστους – προς το παρόν – αποφασίσθηκε οι δύο ποδοσφαιριστές να μην συνεχίσουν στον Άρη.

Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε διακαονισμό των χρεών με την αποπληρωμή να γίνεται σε δόσεις και σε βάθος χρόνου. Είναι γνωστό άλλωστε πως στους δύο ποδσφαιριστές έχει αποπληρωθεί ένα μικρό ποσοστό των δεδουλευμένων της φετινής χρονιάς, ενώ υπάρχει και υπόλοιπο από προηγούμενα χρόνια.

Χαρακτηριστική η περίπτωση του Μπάμπη Οικονομόπουλου που έχει πληρωθεί για φέτος ένα ποσοστό του συμβολαίου του της τάξης του 20-25%, ενώ υπάρχουν και κάποιες χιλιάδες ευρώ υπόλοιπο από την σεζόν 2012/13. Κάτι ανάλογο ισχύει και στην περίπτωση του Ανδρέα Ηρακλή.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι από σήμερα -και τυπικά- ελεύθεροι να αναζητήσουν σε… άλλες πολιτείες το μέλλον τους, εξετάζοντας τις προτάσεις που έχουν αυτή την περίοδο στα χέρια τους.

To Top