ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Θα ζητήσει και τα… ρέστα ο Κάλας! Σενάρια αποζημίωσης γιατί άφησε στη Γ΄εθνική τον Άρη!

Ο Άρης βρίσκεται στο σημείο μηδέν, όντας στα όρια της ολικής καταστροφής, μετά τα εγκληματικά αγωνιστικά και διοικητικά λάθη της πλευράς Καλαϊτζίδη. Βρίσκεται σήμερα στη Γ΄εθνική, με άγνωστη την επόμενη μέρα κι ενώ ο σύλλογος θα προσπαθήσει να κάνει μια ύστατη προσπάθεια για να γλυτώσει τη συντριβή στα βράχια!

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν σενάρια που θέλουν τον Κάλας να ζητάει και τα… ρέστα, απαιτώντας αποζημίωση γιατί άφησε τον Άρη στη Γ΄εθνική! Χαρακτηριστικό είναι το ρεπορτάζ από τη Nova, όπου στο σάιτ της αναφέρει:

“Υπάρχει η πληροφορία πως ο Αλεξ Κάλας, με εξώδικο που θα αποστείλει μέσα στα επόμενα 24ωρα, θα ζητήσει, μετά την αποπομπή του, την εφαρμογή των όρων που προβλέπονται από το τελευταίο μνημόνιο που υπέγραψε με τον ΑΣ, ήτοι χρήματα ως αποζημίωση, εξαιτίας της μονομερούς λύσης της συνεργασίας του με τον σύλλογο!

Με λίγα λόγια θα διεκδικήσει πίσω όσα χρήματα έβαλε. Αυτό σημαίνει πως ίσως ξεκινήσει μία καινούρια υπόθεση, σε άλλο, πλέον, επίπεδο με πιθανότερη κατεύθυνση τις δικαστικές αίθουσες…”.

Καλό είναι φυσικά προηγουμένως, να ζητηθεί μια συγγνώμη από τον λαό του Άρη για το αγωνιστικό-διοικητικό φιάσκο και φυσικά να παρουσιαστούν όλα τα οικονομικά στοιχεία που δεν παρουσιάστηκαν στην τελευταία γενική συνέλευση, μια και το δ.σ. του Ερασιτέχνη “δεν ήταν πρόχειρο…”.

To Top