Θα κινηθεί αποφασιστικά για Τάτο, ένα υπέρ, δυο εμπόδια, ένα ερωτηματικό

Ο Άρης με την προϋπόθεση ότι θα αποκτήσει φορολογική ενημερότητα και την άδεια για μεταγραφές, θα κινηθεί αποφασιστικά για τους δυο-τρεις στόχους που έχει, ήδη προχωρημένες επαφές.

Ο Ανδρέας Τάτος είναι ψηλά στην λίστα των κίτρινων. Ο Τάτος πληροί τις προϋποθέσεις που θέλει ο Λουκάς Αλκαράθ για τον μέσο που ψάχνει. Με άλλα λόγια, έχει επιθετικά χαρακτηριστικά και βοηθά πολύ στην ανάπτυξη της ομάδας ενώ μπορεί να συνεργαστεί άψογα με τον  Αγκάνθο και να του… «σερβίρει» αρκετά πάσες για να σκοράρει.
Το μεγάλο πλεονέκτημα του Άρη είναι ότι  ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει εκφραστεί θετικά στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους κίτρινους, τους οποίους δείχνει να προτιμάει από τις άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται.

Τα εμπόδια που έχει μπροστά του όμως ο Άρης στην περίπτωση του Τάτου είναι δύο. Το πρώτο έχει να κάνει με το συμβόλαιο του, το οποίο ανέρχεται στις 200.000 ευρώ και θα πρέπει να καλύψει ένα μέρος για να τον πάρει δανεικό για το επόμενο εξάμηνο, ενώ το δεύτερο πως ανάμεσα στους «μνηστήρες είναι και ο ΠΑΣ Γιάννινα (μπορεί να συνδέεται η υπόθεση του Ντε Βινσέντι τον οποίο θέλει ο Ολυμπιακός με αυτή του Τάτου).

Το ερωτηματικό είναι ποια στάση θα κρατήσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει υψώσει τοίχο σε ανάλογες περιπτώσεις στον Άρη…

To Top