Θα πληρώνει τον Σάντσες η Γιουνάιτεντ για να παίζει στη Ρόμα!

Διατεθειμένη να πληρώσει μεγάλο μέρος του μισθού του Αλέξις Σάντσες είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στη Ρόμα, όπως υποστηρίζουν τα ιταλικά Μέσα. 

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Άλλωστε, πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό, το οποίο δε θα μπορούσαν να πληρώσουν εξ ολοκλήρου οι «τζιαλορόσι».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Χιλιανός επιθετικός καρπωνόταν περίπου 380 χιλιάδες ευρώ ανά εβδομάδα, ποσό το οποίο ξεπερνούσε τις 540 χιλιάδες ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των φόρων και έφτανε συνολικά τα 26 εκατ. ευρώ για μία χρονιά.

Για το λόγο αυτό, οι «κόκκινοι διάβολοι» φέρονται διατεθειμένοι να πληρώσουν πάνω από το μισό μισθό του τη σεζόν 2019-2020, ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση.

Ο 30χρονος Σάντσες, θυμίζουμε ότι έκανε το ποδοσφαιρικό του «μπαμ» στη Serie A με την Ουντινέζε (αγωνίστηκε εκεί την τριετία 2008-2011), πριν πάρει το δρόμο για την Μπαρτσελόνα, έναντι 26 εκατ. ευρώ.

Στη συνέχεια, μετακόμισε στην Άρσεναλ, δείχνοντας τα διαπιστευτήριά του με 60 γκολ σε 122 εμφανίσεις με τους «κανονιέρηδες».

Από το 2018, ωστόσο, όταν και πήρε μεταγραφή 34 εκατ. ευρώ στη Γιουνάιτεντ, η καριέρα του βρίσκεται σε καθοδική πορεία, με αποκορύφωμα την περσινή σεζόν που μέτρησε μόλις 2 γκολ και 4 ασίστ σε 27 εμφανίσεις με την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

To Top