Άρχισαν οι αναζητήσεις, θα ποντάρει και στο ταλέντο της ομογένειας

Ο Άρης είναι υποχρεωμένος να κινηθεί μέσα σ΄ ένα συγκεκριμένο πλαίσιο αναφορικά με τον αγωνιστικό προγραμματισμό της νέας σεζόν. Αυτό προσδιορίζεται από την νέα τάξη πραγμάτων που επικρατεί στην ΠΑΕ τους τελευταίους μήνες κι έχει να κάνει αποκλειστικά με τα οικονομικά δεδομένα, τα οποία δεν αφήνουν πολλά περιθώρια… ελιγμών στους διοικούντες.

Οι κίτρινοι μπορούν να ενισχυθούν με μόλις τρεις μεταγραφές και απεριόριστο αριθμό ελλήνων μέχρι 24 ετών σύμφωνα με τις πρόσφατες αποφάσεις τις Λίγκας.

Μοιραία λοιπόν η αναζήτηση αποκτά ιδιαιτερότητες με βάση πάντα τους κανόνες της αγοράς. Το ιδεατό στη περίπτωση αυτή είναι η απόκτηση ικανών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και μάλιστα σε προσιτή τιμή!

Η διοίκηση του Άρη αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες ενός τέτοιου εγχειρήματος, επεξεργάζεται ένα φιλόδοξο πλάνο, για την ολοκλήρωση του οποίου απαιτείται συντονισμένη προσπάθεια και γνώσεις.

Σε αυτό το πλάνο προβλέπεται συγκεκριμένος προσανατολισμός, ο οποίος στρέφεται στο εξωτερικό και στις μικρότερες κατηγορίες των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, όπου αγωνίζονται αρκετοί ομογενείς ποδοσφαιριστές.

Η δεξαμενή αυτή αποτελεί για τους κίτρινους τον κυριότερο τομέα αναζήτησης την δεδομένη χρονική περίοδο.

Ήδη έχει γίνει προεργασία προς αυτή τη κατεύθυνση. Η προσπάθεια επικεντρώνεται στα προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όχι μόνο. Το βάρος της αναζήτησης πέφτει εκ των πραγμάτων στην κεντρική Ευρώπη (π.χ. Γερμανία), όπου και διαμένει ένα σημαντικό κομμάτι της ομογένειας στην γηραιά ήπειρο.

Παράλληλα, η φιλοσοφία για τις εντός των τειχών κινήσεις του Άρη δεν αλλάζει, μια και ο σύλλογος θα στηριχθεί στο ταλέντο και το κίνητρο που θα του προσφέρουν τόσο δικά του παιδιά, αλλά και όσοι επιλεγούν για να φορέσουν τη φανέλα με τον θεό του πολέμου.

Ήδη άρχισαν οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό ποδοσφαιριστών οι οποίοι μπορούν να σηκώσουν το βάρος της κιτρινόμαυρης φανέλας.

To Top