«Θα συνεχίσουμε το έργο του Στέφανου…»

Τον αφανή ήρωα Στέφανο Γιώρη, που έδωσε τη ζωή του για την ιδέα του Άρη, ανέδειξε με τα λόγια του ο Αντώνης Ζαμπέτας, υπεύθυνος της ΠΑΕ για τις ακαδημίες του συλλόγου, μέσα από την συγκινητική τοποθέτησή του στον «Άρης FM 92.8».

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Αντώνης Ζαμπέτας είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας. Όταν μπήκα στα διοικητικά του Άρη και τον γνώρισα, πίστευα ότι μία από τις αιτίες που πρέπει να τρέχεις για την ομάδα ήταν η νοοτροπία και το σκεπτικό του Στέφανου. Μου έμαθε πολλά πράγματα. Είναι τεράστιο το κενό που αφήνει. Η προσπάθεια του, την οποία θα συνεχίσουμε, δεν μπορεί να καλυφθεί. Είχε λυμένο το βιοποριστικό του και αφιέρωνε όλη του τη μέρα στα παιδιά. Τα φρόντιζε όλα. Αφήνει ένα μεγάλο κενό. Είναι μια τεράστια απώλεια και ο Άρη έχει φτωχύνει».

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ πρόσθεσε: «Το σπίτι του ήταν πάντα ανοικτό για όλους. Για αυτό και πολλά παιδιά ήταν στην κηδεία του. Έδειξαν ότι σέβονται τον Στέφανο. Παιδιά όπως ο Παπάζογλου, ο Γκέσιος και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που έστειλε στεφάνι. Όπου και να πηγαίναμε μας ρωτούσαν για την κατάστασή του. Όταν πήραμε το διπλό στου Ρέντη με πήρε τηλέφωνο για να μάθει το αποτέλεσμα. Τα στοιχεία του Στέφανου Γιώρη σκέπαζαν τη βρωμιά του ποδοσφαίρου, με το αθλητικό του πνεύμα και την αγάπη του για το άθλημα».

Συνεχίζοντας την αναφορά του στον Στέφανο Γιώρη, υπογράμμισε: «Προσπαθώ από την Παρασκευή να βρω δύναμη. Σε λίγο φεύγουμε με την Κ-20 για να παίξουμε στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Είναι μια δύσκολη στιγμή. Αλλά θα πρέπει να βρούμε τη δύναμη για να συνεχίσουμε και μακάρι ο Άρης να ολοκληρώσει τις υποδομές που ήθελε ο ίδιος. Όπως η απόκτηση του λεωφορείου. Καθίσαμε να το φτιάξουμε με πολύ μεράκι και όταν ήταν σχεδόν τελειωμένο, δυστυχώς έφτασε μέχρι την πόρτα και δεν μπορούσε να μπει. Είχα σε μαξιλαράκι ραμμένο το όνομα του. Στην Κ-17 έχουν δώσει υπόσχεση να βγουν αυτοί πρωταθλητές, ώστε να αφιερώσουμε τον τίτλο στον Στέφανο.
Μακάρι η Κ-20 και η Κ-17 να αποκτήσουν κάποια στιγμή το δικό τους προπονητικό κέντρο, το οποίο ονομαστεί “Στέφανος Γιώρης”. Εκφράστηκαν απόψεις να ονομαστεί το Ρύσιο, αλλά επειδή ζούσε για αυτές τις δύο ομάδες, όταν με το καλό το κάνουμε, θα πάρει το όνομα του. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν αφανής ήρωας και εργάτης του Άρη. Οι συνθήκες στις οποίες δούλευε ήταν απίστευτες. Μακάρι ο Άρης να αποκτήσει αυτές που πρέπει και ονειρευόταν ο ίδιος, αλλά χρειάζονται τα απαραίτητα χρήματα σε μια φάση που η χώρα καταρρέει.
Και πάλι όμως κατάφερε τόσα πολλά. Ανέβασε τόσα παιδιά στην πρώτη ομάδα ενώ υπάρχουν πολλά δικά του παιδιά διασκορπισμένα σε όλη την Ελλάδα. Έφυγε ως πρωταθλητής και φυσικά θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις το έργο του».

Κλείνοντας, ο κ. Ζαμπέτας έστειλε ένα μήνυμά στον κόσμο της ομάδας: «Καλώ τον κόσμο του Άρη το Σάββατο στις 12.00 στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου η Κ-17 δίνει ένα από τα τελευταία και πιο δύσκολα παιχνίδια για τα πλέι οφ. Τα παιδιά χρειάζονται στήριξη και ο κόσμος δεν πρέπει να γυρίζει την πλάτη του σε αυτά και να δίνει σημασία μόνο στην πρώτη ομάδα. Η είσοδος είναι δωρεάν και θέλουμε να δούμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται».

To Top