Πασσιαλής: «Να τιμήσουμε τη μνήμη του Στέφανου Γιώρη»

Για την προσωπική του σχέση με τον πρόωρα χαμένο Στέφανο Γιώρη, τις πτυχές του χαρακτήρα του και το πώς αφιέρωσε όλη τη ζωή του στον Άρη, μίλησε ο προπονητής της Κ-20 και αδελφικός φίλος του εκλιπόντος, Νίκος Πασσιαλής, στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο τεχνικός της Κ-20, η οποία αύριο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό, είπε αρχικά για τον Στέφανο Γιώρη: «Δυστυχώς ό,τι και να πούμε θα είναι λίγο για τον άνθρωπο αυτό. Εγώ εκτός από συνεργάτης του, ήμουν φίλος και αδερφός με τον Στέφανο. Η οικογένεια του Άρη έχασε έναν άνθρωπο που ήταν στυλοβάτης των τμημάτων υποδομής. Το όνειρό του ήταν να βλέπει παιδιά που βγαίνουν από τις μικρές ομάδες και παίζουν στην πρώτη ομάδα. Είναι δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει ο Στέφανος. Έφυγε ένας άνθρωπος που θα μας λείψει».

Μιλώντας για το χαρακτήρα του εκλιπόντος, ο προπονητής των «κίτρινων» τόνισε: «Ήταν άνθρωπος που ζούσε την κάθε στιγμή πολύ έντονα. Τα χρόνια που έζησε ήταν λίγα αλλά τα έζησε με έντονο ρυθμό. Η παρουσία του ποτέ δεν περνούσε απαρατήρητη. Επειδή πέρασα πολλά και δύσκολα χρόνια μαζί του, ήταν άνθρωπος που ασχολούνταν με το πιο μικρό, το μπάλωμα μίας κάλτσας, μέχρι και με διοικητικά. Ήταν σε όλα μέσα. Δεν άφηνε να πέσει τίποτε κάτω. Ασχολούνταν με τον ΑΡΗ παραμελώντας πολλές φορές την οικογένειά του, τα παιδιά του. Υπήρχε μόνο ο Άρης στην ζωή του».

Για το γεγονός ότι είχε λόγο ακόμα και στην επιλογή των παικτών, ο Πασσιαλής τόνισε: «Τον είχα πάντα μαζί μου όταν δοκιμάζαμε παίκτες. Έπαιξε ποδόσφαιρο πολλά χρόνια, ασχολήθηκε με αυτά τα τμήματα για πάνω από 15 χρόνια και ήταν γνώστης του αντικειμένου. Έκοβε το μάτι του».

Σχολιάζοντας τη σχέση που είχε με τους παίκτες, είπε: «Ήταν παρορμητικός και μπορεί να τα έβριζε και να τα μάλωνε, αλλά την επόμενη στιγμή τα αγκάλιαζε, τα φιλούσε και τα παιδιά τον αγαπούσαν. Ήξερε πώς να φερθεί στα παιδιά».

Για το δύσκολο φορτίο που πέφτει στις πλάτες του ίδιου αλλά και του προπονητή της Κ-17, Τάσου Θέου, ο Νίκος Πασσιαλής τόνισε: «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη του είναι να ανεβάσουμε αυτά τα τμήματα και άλλο. Συζητάμε με τη διοίκηση για να κάνουμε κάποιο τουρνουά με το όνομά του, ώστε να μην τον ξεχάσουμε ποτέ και μία φορά το χρόνο τουλάχιστον να ακούγεται το όνομά του».

Τέλος, για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο προπονητής της Κ-20 επισήμανε: «Μόλις τελειώσαμε την προπόνηση. Έχουμε δύο τιμωρίες, ο Νταμαρλής και ο Ρένια θα απουσιάσουν, αλλά υπάρχουν παιδιά να τους αναπληρώσουν. Θα πάμε να κάνουμε το χρέος μας και να αφιερώσουμε μία νίκη στον Στέφανο».

To Top