ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Θα σφίξουν τα δόντια! Τρεις με ενοχλήσεις, υπερπροσπάθεια για να παίξουν στο Ηράκλειο το Σάββατο

Δεν έλειψαν τα προβλήματα ενοχλήσεων για τον Μίχαελ Ένινγκ, ούτε και χθες, κόντρα στον Ολυμπιακό…

Ο Λούκας Σάσα ήταν αρχικά προγραμματισμένο να αγωνιστεί μόνο ένα ημίχρονο, καθώς είχε ενοχλήσεις από πριν στην γάμπα. Ο Βραζιλιάνος έδειξε αυταπάρνηση, καθώς ενώ φαινόταν πως δεν πατούσε πολύ καλά, άντεξε περισσότερο απ΄όσο θα περίμενε κανείς, μέχρι να γίνει αλλαγή στο 72΄του αγώνα.

Ενοχλήσεις και για τον Ντάνιελ Μαντσίνι που αποχώρησε με μελανιασμένο πόδι από τον αγώνα, καθώς είχε ενοχλήσεις πριν από την αναμέτρηση. Κι όμως, έσφιξε τα δόντια να βγάλει το 90λεπτο.

Έντονη ανησυχία προκάλεσε ο δυνατό μαρκάρισμα του Μπρούνο στον Δεληζήση στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ο αρχηγός του Άρη έπεσε σφαδάζοντας από τους πόνους στον αγωνιστικό χώρο και όλοι προς στιγμήν “πάγωσαν”. Εν τέλει, σηκώθηκε, συνέχισε και ολοκλήρωσε το ματς, ωστόσο σήμερα θα φανεί αν έχει υποστεί κάποια ζημιά.

Επόμενος αντίπαλος του Άρη, ο ΟΦΗ, το ερχόμενο Σάββατο στο Ηράκλειο και ήδη πολλοί παίκτες του Άρη καταβάλλουν προσπάθεια για να μπορέσει η ομάδα να παρουσιάσει ενδεκάδα σε κάθε παιχνίδι.

Στον συγκεκριμένο αγώνα, θα είναι λογικά διαθέσιμος για τον Μίχαελ Ένινγκ και ο Ούγκο Σόουζα, ο οποίος και χθες έμεινε εκτός αποστολής, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος.

To Top