ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπαγκαλιάνης: Το “μπορείς να το βάλεις;” του Φετφατζίδη και η μεγάλη ευκαιρία!

Έπειτα από μία ακόμα “γεμάτη” σεζόν με την Κ19 του Άρη, οι συγκυρίες του έδωσαν την ευκαιρία να καταγράψει συμμετοχές και ως βασικός με την ανδρική ομάδα, αξιοποιώντας την στο έπακρο…

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης αγωνίστηκε χθες κόντρα στον Ολυμπιακό για 3ο σερί ματς στην αρχική ενδεκάδα των “κιτρινόμαυρων”, συνδυάζοντας αυτό το 9ολεπτο και με το παρθενικό επαγγελματικό του γκολ (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Μέχρι την 1η Ιουλίου, όταν και το ρόστερ του Άρη… αποδεκατίστηκε, ο νεαρός στόπερ είχε αγωνιστεί μόλις για ένα λεπτό, κόντρα στον ΟΦΗ, στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Εκεί πήρε το “βάπτισμα του πυρός” σε ότι αφορά την πρώτη ομάδα. Νωρίτερα, μέσα στη χρονιά είχε αγωνιστεί σε 20 ματς με την Κ19, έχοντας και τρία γκολ στο ενεργητικό του.

Για ένα 19χρονο παιδί, η χθεσινή μέρα, ακόμα κι αν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα δεν ήταν το επιθυμητό, θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του. Όλες οι στιγμές, πριν, αλλά και μετά το γκολ. Πόσω μάλλον, όταν… συνοδεύονται και από ένα πολύ ωραίο παρασκήνιο, σε μία στιχομυθία με τον Φετφατζίδη.

«Μου είπε πριν την εκτέλεση του κόρνερ «μπορείς να το βάλεις;» Και του απάντησα: «κοίτα με…», αποκάλυψε ο νεαρός αμυντικός για τη φάση του γκολ, δείχνοντας την πίστη του, την δίψα του για να πετύχει.

Όλη αυτή η θέληση γίνεται εύκολα αντιληπτή, ακόμα και από τις δηλώσεις του. Ειδικά αν ανατρέψει κανείς, σε αυτές πριν το ματς, στο συνδρομητικό κανάλι. Είναι εμφανέστατη η ανυπομονησία αυτού του παιδιού να αρπάξει από τα μαλλιά τις ευκαιρίες.

Απομένουν ακόμα τρία ματς για την ολοκλήρωση της σεζόν. Είναι σταθερά καλός από το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και όλα δείχνουν, πως ακόμα και με την επιστροφή του Σόουζα θα συνεχίζει να αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας για να αξιοποιηθεί και αλλού ο Πορτογάλος.

Στο τέλος της φετινής σεζόν θα έχει 7 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, εκ των οποίων οι 6 λογικά θα είναι 9ολεπτα.

Πολύτιμες εμπειρίες για έναν 19χρονο κεντρικό αμυντικό, που με τέτοιες παραστάσεις βάζει τις βάσεις για την μετέπειτα καριέρα του…

To Top