“Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη”

Ο Άρης ταξίδεψε στη Σύρο για να παίξει δυο παιχνίδια με τον τοπικό Φοίνικα και να διεκδικήσει την πέμπτη θέση, όπως επεσήμανε ο Γιάννης Χαριτωνίδης.

Ο έμπειρος πασαδόρος των κίτρινων ομάδας μίλησε στο σάιτ της Volleyleague για το αυριανό (19:00, 20/04) δεύτερο παιχνίδι με τον Φοίνικα.

«Στόχος μας είναι να παίξουμε δύο αγώνες και να πάρουμε την 5η θέση. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο και σεβόμαστε τον αντίπαλο μας. Θέλαμε κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα και θέλουμε να αποδείξουμε πως το αξίζαμε. Παρά τα προβλήματα θα τα δώσουμε όλα».

Ο Χαριτωνίδης ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Άρη το 1997. «Είναι μια ξεχωριστή ημέρα για μένα. Κάναμε κάτι το εξωπραγματικό. Σπάσαμε την κυριαρχία του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την πολύ δυνατή Ορεστιάδα. Ήταν η κορύφωση μιας μεγάλης προσπάθειας πολλών ετών που υπό καλές προϋποθέσεις μπορεί να επαναληφθεί. Η κρίση φέρνει προβλήματα αλλά και ευκαιρίες και ο Άρης μπορεί να τις εκμεταλλευτεί με σωστό προγραμματισμό».

To Top