ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα το παλέψει o Γκάμα, την τελευταία στιγμή κρίνεται η συμμετοχή του

Ο Μπρούνο Γκάμα πήρε μέρος σε κομμάτι της χθεσινής προπόνησης του Άρη και θα κριθεί από την κατάστασή του σήμερα, αν είναι τελικά σε θέση να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον ντέρμπι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ.

Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μπρούνο Γκάμα στην αποστολή του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης την Τετάρτη (21/4) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός των κίτρινων έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού του στον τετρακέφαλο (θλάση), όμως, σήμερα θα φανεί, αν είναι πλήρως έτοιμος να μπει ξανά στην αγωνιστική δράση.

Ο Γκάμα πήρε μέρος σε ένα κομμάτι της χθεσινής προπόνησης του Άρη, που έγινε το απόγευμα στο Νέο Ρύσιο. Θα δοκιμάσει και σήμερα να προπονηθεί κανονικά κι εφόσον τα καταφέρει, είναι πιθανό ο Άκης Μάντζιος να τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Να σημειωθεί ότι από τους άλλους τρεις τραυματίες, οι Εργκύς Κάτσε και Γιοάν Μπεναλουάν συμμετείχαν κανονικά στο χθεσινό πρόγραμμα, ενώ ο Μπρούνο Φελίπε έκανε θεραπεία.

To Top