Θα τραβήξει… αυτιά ο Πρόμπιερζ πριν την προπόνηση

Τα αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα του Άρη τείνουν να γίνουν σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Το γεγονός αυτό έχει προβληματίσει όπως είναι φυσιολογικό, τον τεχνικό ηγέτη της ομάδας, ο οποίος αναζητάει πλέον εναλλακτικές για να αποφύγει στο μέλλον εμφανίσεις ανάλογες της Τρίπολης.

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, με …κρύο μυαλό, καθώς έχουν περάσει αρκετές ώρες από την απογοητευτική παρουσία της ομάδας του στη πρωτεύουσα της Αρκαδίας και την ήττα με σκορ 1-0, αναμένεται να περάσει στην αντεπίθεση…

 Αυτό ισοδυναμεί με σκληρή κριτική προς τους παίκτες και ιδιαίτερα αυτούς που επιδεικνύουν συστηματικά σημάδια αδιαφορίας και χαλάρωσης.

 Ο Πολωνός συνηθίζει στη πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μετά από αγώνα να ασκεί κριτική με γνώμονα την ατομική, αλλά και συλλογική παρουσία των παικτών του. Κάτι ανάλογο θα γίνει πριν από την μεσημεριανή προπόνηση της Τρίτης.

Μάλιστα, φέρεται διατεθειμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να πατάξει συμπεριφορές που δυναμιτίζουν την ηρεμία των αποδυτηρίων και δημιουργούν αρνητικό αντικείμενο συζήτησής μεταξύ των φίλων της ομάδας.

Άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, με πρώτο τον Μίχαλ Πρόμπιερζ, είναι, λοιπόν, υποχρεωμένοι να επικεντρωθούν και να κερδίσουν τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο οποίος κρίνεται και πάλι άκρως κομβικός. Για να κερδίσει ο Άρης και να ξανακάνει μία νέα αρχή (υπάρχει μία τάση να γίνουμε γραφικοί, με τόσα… restart), θα χρειαστούν δύο στοιχεία. Πρώτον ηρεμία και δεύτερον δουλειά.

Το ένα είναι άμεσα εξαρτώμενο από το άλλο. Διότι αφενός η ηρεμία και η αποφυγή του πανικού θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα να δουλέψει και να προετοιμαστεί κατάλληλα και η δουλειά παράλληλα θα προσφέρει τον προσανατολισμό, ο οποίος θα δώσει τη νίκη και θα τους ηρεμήσει όλους. Ομάδα και κόσμο. Φάρμακο άλλωστε είναι οι νίκες και μόνο αυτές.


Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!  

To Top