Μετράει τις… πληγές ο Πολωνός

Ο Μίχαλ Πρόπιερζ πέρα από τις δεδομένες δυσκολίες, θα πρέπει να ξεπεράσει και τα αγωνιστικά προβλήματα, τα οποία δεν έχουν αφήσει καμία στιγμή τους κίτρινους από την αρχή της χρονιάς. Ο 39χρονος προπονητής είδε το παιχνίδι στην Πελοπόννησο να του αφήνει πέρα από τη βαθμολογική και αγωνιστική απώλεια.

Συγκεκριμένα, ο Πάπα Καλίφα Σανκαρέ υπέστη χόνδριο κάταγμα στην επιγονατίδα και ουσιαστικά θα μείνει εκτός μάχης για τουλάχιστον ένα δεκαήμερο (με την αισιόδοξη πρόβλεψη). Εξάλλου και ο Ρικάρντο Φατί δέχτηκε χτύπημα στα πλευρά από τον γκολκίπερ των Αρκάδων, Χακόμπο, ενώ από ορισμένες μονομαχίες χτύπησε και στον αστράγαλό του ο οποίος ήταν εμφανώς πρησμένος.

Σαφώς όμως δε θα πρέπει να ξεχνάμε και τις απουσίες των Νέρι Καστίγιο (έχει πιθανότητες να μπει), όπως και των μακροχρόνια τραυματιών Νάτσο Γκαρσία, Γιώργου Κατίδη, Γιούριτσα Βράνιες, Μιχάλη Σηφάκη, Έλντιν Γιακούποβιτς και Κριστιάν Πορτίγια.

Τέλος, την μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να αποφασίσει ο Πρόμπιερζ πότε θα εκτίσει την τιμωρία του ο Βικτοράς Γιάκομπ, για την κίτρινη που αντίκρισε στην Τρίπολη, κάρτα η οποία ήταν η τέταρτη του στο πρωτάθλημα.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!  
 

 

To Top