ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

«Θείο δώρο ο Λάσκαρης για τον Άρη»

Ο προπονητής του Ηρακλή, Βαγγέλης Αλεξανδρής, αφού μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται στους «κυανόλευκους», αναφέρθηκε και στο κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον ΑΡΗ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

«Ακούω στα στέκια ότι ο ΑΡΗΣ θα κερδίσει και ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας για ακόμα μια φορά δεν τα κατάφερε απέναντι στην Όλντενμπουργκ.

Αντίθετα, ο ΑΡΗΣ νίκησε την Άλμπα που έχει πολύ υψηλό προϋπολογισμό και έφτασε κοντά και στο να πάρει τη διαφορά. Είναι ντέρμπι», για να συμπληρώσει:

«Δεν θα χρήσω εγώ φαβορί. Πρέπει να βρει λύσεις απέναντι στον Σχορτσιανίτη ο ΑΡΗΣ, γιατί έχει μειονέκτημα στους ψηλούς. Δεν έχει αντίστοιχο παίκτη σε σωματικά προσόντα. Μπορεί να εκμεταλλευτεί το ντεσαβαντάζ που έχει στην άμυνα και -ιδιαίτερα- στα πικ εν ρολ ο Σοφοκλής. Θα χαρώ να δω γεμάτο το γήπεδο με ωραία ατμόσφαιρα.

Οι δύο ομάδες κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Ο Λάσκαρης είναι θείο δώρο για τον ΑΡΗ, βάζει λεφτά και αποπληρώνει τα χρέη. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς δίνει αγώνα μαζί με τους ανθρώπους του διοικητικού συμβουλίου και προσπαθούν να ανταποκριθούν με πολύ λίγα χρήματα».

To Top