ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τάτος: «Στόχος μας να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. ‘Κλειδί’ η καλή χημεία»

Ο Ανδρέας Τάτος μίλησε στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη τόσο για τον ίδιο όσο και για την κατάσταση στην ομάδα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Η δική μου ευχή για το 2016 είναι να είμαστε πάνω από όλα υγιείς. Επίσης, θέλω να δώσω και εγώ τις ευχές μου στην ομάδα να πάμε καλά και να είμαστε δεμένοι, όπως είμαστε, δηλαδή, σαν οικογένεια και να κατακτήσουμε τον πρώτο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Football League».

Για το αν έχουν ξεκινήσει να σκέφτονται τη νέα σεζόν;

«Δεν ξέρω…. Ο προπονητής και διοίκηση σκέφτονται άλλα πράγματα εντάξει…. Εμείς δεν έχουμε τελειώσει ακόμα τον στόχο μας, έχουμε δύσκολα παιχνίδια ακόμη, παρ΄ ότι έχουμε ένα αβαντάζ 10 πόντων. Θέλουμε να διατηρήσουμε αυτήν την διαφορά και να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο, που το θέλει όλος ο κόσμος».

Για το πώς αισθάνεται στην ομάδα;

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, τέλεια. Δεν έχω να πω κάτι από εκεί και πέρα…. Όταν θα έρθει η ώρα να φτάσουμε εκεί που θα φτάσουμε, θα έχω να πω και εγώ τα δικά μου».

Για το γεγονός ότι δείχνει να πατάει καλύτερα και να παίζει πιο απελευθερωμένα στα δύο πρώτα ματς του β γύρου:

«Είχα κάποια προβλήματα στον αστράγαλο από εκεί και πέρα τα ξεπέρασα είμαι καλά, θέλω να είμαι καλά για να βοηθάω την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου και να πάμε καλά».

Για το οικογενειακό κλίμα και την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα αποδυτήρια:

«Σίγουρα αν δεν υπάρχει χημεία μεταξύ όλων των ποδοσφαιριστών και του προπονητή και της διοίκησης και ειδικά μέσα στα αποδυτήρια, αν δεν είσαι καλά, δεν μπορείς να αποδόσεις αυτό που θέλεις μέσα στο γήπεδο. Όλα αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο για έναν ποδοσφαιριστή και δόξα τον θεό εμείς τα έχουμε όλα αυτά».

Για το κίνητρό τους παρά την τόσο μεγάλη διαφορά;

«Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Από εκεί και πέρα όλοι πάμε για να κερδίζουμε και αυτό θέλουμε από εδώ και πέρα».

To Top