Θεαματική στροφή από ΚΜΑ! Θέτει θέμα διοίκησης στην ΠΑΕ, αλλά και… ΑΦΜ (!) ενώ βάζει συζήτηση για συμμετοχή στη Γ΄εθνική!

Θεαματική στροφή της Κοινωνίας Μελών, όπου επίσημα (και αυτή μετά την ΠΑΕ) βάζει θέμα συμμετοχής στη Γ’ εθνική της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη! Μέχρι τώρα, το θέμα της συμμετοχής στην ερασιτεχνική κατηγορία, έμοιαζε θέμα ταμπού.

Μετά τη σημερινή συνεδρίαση, το δ.σ. του φορέα προσέθεσε συμπληρωματικά θέματα και βάζει στο τραπέζι θέματα όπως αλλαγής της διοίκησης της ΠΑΕ, ΑΦΜ (!), αλλά και συμμετοχής στη Γ΄ εθνική!

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση της ΚΜΑ:

“Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής μας, αναφορικά με την τακτική Γενική Συνέλευση της 25/06/2014, σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν επιστολών που λάβαμε εντός της προθεσμίας που εξέπνεε σήμερα Παρασκευή 20/06/2014 και ώρα 21:00 προστίθενται στα θέματα της ημερησίας διάταξης τα εξής:

1) Κατάθεση και ανάλυση προτάσεων υποψηφίων σχημάτων για ανάληψη της διοίκησης του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. ΆΡΗΣ

2)Αναλυτική ενημέρωση του σώματος από όποιο μέλος επιλέξει το Δ.Σ. της Κ.Μ.Α για τις υπάρχουσες προοπτικές:

α) Παραμονή στη Β’ εθνική με τα υπάρχοντα χρέη
β) Παραμονή στη Β’ εθνική με δικαστική  προσπάθεια υπαγωγής στο άρθρο 106 ια ΠτΚ
γ) Συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα με αγορά μετοχών ομάδας Α’ ή Β’ εθνικής και ενδεχόμενη συμμετοχή του Α.Σ. ΑΡΗΣ στο μετοχικό κεφάλαιό της
δ) Συμμετοχή στη Γ’ εθνική και διαδικασία εκκαθάρισης της Π.Α.Ε.
Κατόπιν τούτων τα θέματα ημερήσιας διάταξης της τακτικής Γενικής Συνέλευσης διαμορφώνονται οριστικά ως εξής:

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης και ψηφολεκτών

2. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός ΔΣ Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ

3. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής

4. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός ΔΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ για τη χρήση 2013 – 2014

5. Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου

6. Κατάθεση και ανάλυση προτάσεων υποψηφίων σχημάτων για ανάληψη της διοίκησης του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. ΆΡΗΣ

7.Αναλυτική ενημέρωση του σώματος από όποιο μέλος επιλέξει το Δ.Σ. της Κ.Μ.Α για τις υπάρχουσες προοπτικές:

α) Παραμονή στη Β’ εθνική με τα υπάρχοντα χρέη
β) Παραμονή στη Β’ εθνική με δικαστική  προσπάθεια υπαγωγής στο άρθρο 106 ια ΠτΚ
γ) Συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα με αγορά μετοχών ομάδας Α’ ή Β’ εθνικής και ενδεχόμενη συμμετοχή του Α.Σ. ΑΡΗΣ στο μετοχικό κεφάλαιό της
δ) Συμμετοχή στη Γ’ εθνική και διαδικασία εκκαθάρισης της Π.Α.Ε.

8. Διάφορα θέματα

Καταληκτικά υπενθυμίζουμε τα εξής:

Η Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρο στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, στο Nick Galis Hall, ημέρα Τετάρτη 25/06/2014.

Ώρα έναρξης: 16:00

Παρακαλούμε όλα τα μέλη να σεβαστούν την ώρα έναρξης, ώστε να μην επαναληφθούν παλαιότερα φαινόμενα μεγάλης χρονικής αναμονής.

Στον χώρο της γενικής Συνέλευσης δικαίωμα εισόδου θα έχουν όλα τα μέλη από την ημέρα ίδρυσης της Λέσχης Φίλων Άρη και μετέπειτα Κοινωνίας Μελών Άρη.

Βάσει των άρθρων 8, παραγράφων 1- 2 – 3 καθώς και του άρθρου 13, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δικαίωμα λόγου και ψήφου έχουν μόνο τα τακτικά μέλη αυτής, δηλαδή μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη, μέχρι και την διάρκεια της ημέρας της Γενικής Συνέλευσης.

Για την είσοδο των μελών στο χώρο της ΓΣ κρίνεται απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή οποιουδήποτε δημόσιου εγγράφου με φωτογραφία.

Ως διοικητικό συμβούλιο, θα θέλαμε να μπορούσε να συμμετέχει ενεργά όλος ο κόσμος του Άρη. Να παίρναμε όλες τις αποφάσεις από κοινού. Δε γίνεται όμως. Θα ήταν πάρα πολύ εύκολο να προσβάλει ο οποιοσδήποτε τις όποιες αποφάσεις. Άλλωστε, στον Άρη μας οι δικομανείς περισσεύουν.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, σε μια από τις πιο κρίσιμες ημέρες της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας του Άρη, η παρουσία ΟΛΩΝ είναι επιβεβλημένη. Ακόμη περισσότερο δε, στις αποφάσεις που θα παρθούν πρέπει να υπάρχει η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή.

To Top