Λέσχη και Γαλανός είπαν “ναι” σε κοινή ενωτική συνάντηση, “κώλυμα” (;) από Στεφανίδη, που ακύρωσε το ραντεβού!

Η πρόταση της Λέσχης (ΚΜΑ) να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ΚΜΑ-ΠΑΕ και Γαλανός πριν από την γενική συνέλευση είχε ως κίνητρο την εξεύρεση κοινής λύσης για το “αύριο” του Άρη. Αυτή ήταν η πιο σημαντική είδηση της σημερινής συνάντησης των ανθρώπων του Άρη…

Πρόταση που έπεσε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των φορέων του Άρη παρουσία των Πάνου Στεφανίδη και Χάρη Παπαγεωργίου να εκπροσωπούν την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη αντίστοιχα στη συνάντηση με τα μέλη της ΚΜΑ.

Με λίγα λόγια ο φορέας τους κάλεσε να ενώσουν τις δυνάμεις τους, αλλά τελικά και ενώ κλείστηκε ραντεβού για τις 11 το πρωί του Σαββάτου, προέκυψε… άρνηση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, ο οποίος και ακύρωσε τη συνάντηση λόγω… ανειλημμένων υποχρεώσεων!

Η πρώτη ερμηνεία είναι ότι πρόκειται για ένα… “κώλυμα” που γεννάει εκ πρώτης άποψης ερωτηματικά για τα πραγματικά κίνητρα του, τη στιγμή που τουλάχιστον σε ποσότητα… ραντεβού η διοίκηση της ΠΑΕ παρουσίασε… πλεόνασμα τον τελευταίο καιρό!

Το αν τελικά θα πραγματοποιηθεί η πρόταση της ΚΜΑ, η οποία θέλησε να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές για το καλό του συλλόγου είναι θέμα πράξεων…

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει προσπάθεια στις αρχές της ερχόμενης βδομάδας.

To Top