Θεοδωρίδης: «Μ’ αρέσει ο Νάτσο, αλλά δεν μίλησα με Αρη…»

Αρκετα ονόματα ποδοσφαιριστών του Άρη αποτελούν… ευσεβείς πόθους ομάδων (Λάρισα, Πανσερραϊκός, Δόξα Δράμας) που είναι εν… δυνάμει στη Σούπερ λίγκα. Στο θέμα αυτό τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού Πέτρος Θεοδωρίδης, μιλώντας ειδικά για τον Νάτσο Γκαρσία.

“Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει ο Νάτσο Γκαρσία, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Πως είναι δυνατόν να κινηθούμε για οποιονδήποτε παίκτη, αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την κατηγορία που θα παίζουμε;” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θεοδωρίδης στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού novasports.gr για να υπογραμμίσει:

“Θέλω να τονίσω προς πάσα κατεύθυνση πως ουδέποτε έχω μιλήσει με τον Αρη ή με οποιαδήποτε άλλη ομάδα για οποιονδήποτε παίκτη. Εφόσον όλα πάνε καλά και παραμείνουμε στη Superleague, τότε θα δούμε τις ανάγκες μας, θα βάλουμε τα πράγματα κάτω και θα κινηθούμε αναλόγως. Εάν για τον Γκαρσία και για οποιονδήποτε Γκαρσία υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες και ταιριάξουν τα δεδομένα, γιατί όχι; Προς το παρών όμως δεν υπάρχει τίποτα απολύτως και ούτε πρόκειται να υπάρξει μέχρι την τελική απόφαση που περιμένουμε”.

To Top