Θεσσαλονίκη: Σε αναμονή του πορίσματος για τη φωτιά-Εξιτήριο στους περισσότερους τραυματίες (video)

Προανάκριση διενεργεί η πυροσβεστική υπηρεσία για τα ακριβή αίτια της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής, σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Έχει ήδη γίνει αυτοψία και η συλλογή των στοιχείων από το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής, ώστε τις επόμενες μέρες να παραδοθεί το πόρισμα των ειδικών για την εκδήλωση της φωτιάς, από την οποία απεγκλωβίστηκαν με τη συνδρομή της πυροσβεστικής 44 άτομα.

Η κατάσταση της υγείας των διασωληνωμένων

Έντεκα άτομα, ανάμεσά τους και δύο ανήλικα παιδιά μεταφέρθηκαν συνολικά χθες σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης μετά τη φωτιά.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του ThessToday.gr, στο νοσοκομείο Παπανικολάου εξακολουθούν να νοσηλεύονται οι δύο διασωληνωμένοι άνδρες, ηλικίας 20 και 35 ετών οι οποίοι τις επόμενες ώρες αναμένεται να αποσωληνωθούν.

Μια ακόμη γυναίκα νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της ενώ όλοι οι υπόλοιποι πολίτες που διακομίστηκαν χθες σε τρία νοσοκομεία της πόλης πήραν εξιτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι για το συμβάν κινητοποιήθηκαν 12 πυροσβεστικά με 40 άνδρες, μεταξύ αυτών και δύο ειδικά κλιμακοφόρα οχήματα για το ενδεχόμενο να χρειαστεί να απεγκλωβιστούν άτομα από τα μπαλκόνια. Η πυρκαγιά σύμφωνα με τις πληροφορίες εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες στον ακάλυπτο μεταξύ τριών κτιρίων, πίσω από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Δείτε βίντεο από το εσωτερικό του κτιρίου μετά τη φωτιά:

To Top