Τώρα λύθηκαν όλα στο μπάσκετ! Γαλατσόπουλος: «Τα Χριστούγεννα θα γίνει το All Star Game στο ΟΑΚΑ»

Την επιστροφή του All Star Game τη νέα σεζόν προανήγγειλε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, στην ομιλία του ενόψει της έναρξης των ημιτελικών της Stoiximan Basket League.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ανέφερε πως η γιορτή του ελληνικού του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί τα Χριστούγεννα στο ΟΑΚΑ, ενώ άφησε να εννοηθεί πως θα γίνει κανονικά και το Σούπερ Καπ.

Απόσπασμα από την ομιλία του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου:

«Να συγχαρώ τον Ολυμπιακό και τον κόουτς Μπαρτζώκα για την επιστροφή στο Final Four. Στο πλαίσιο της επανεκκίνησης του ελληνικού μπάσκετ δημιουργούμε νέους θεσμούς όπως το Σούπερ Καπ. Ανανεώνουμε παλιούς θεσμούς όπως το All Star Game που θα επιστρέψει τα Χριστούγεννα στο ΟΑΚΑ με εκπλήξεις. Δίπλα στις παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας μας, έρχονται νέες ισχυρές παρουσίες.

Είναι πολύ ευχάριστο ότι νέοι Έλληνες παίκτες αρπάζουν τις ευκαιρίες. Αυτή η εξέλιξη είναι πολλή θετική, αφού αναδεικνύει νέους ήρωες, αλλά και για την Εθνική Ομάδα.

Ο ΕΣΑΚΕ και το επαγγελματικό μπάσκετ συμπληρώνουν 30 χρόνια ζωής, διάστημα στο οποίο το άθλημα γιγαντώθηκε. Κλείνοντας τον κύκλο των 30 ετών μπαίνουμε σε έναν νέο κύκλο με συσσωρευμένη εμπειρία και ενθουσιασμό να φέρουμε ξανά το ελληνικό μπάσκετ στην κορυφή της Ευρώπης».

To Top