Θεσσαλονίκη: Aυτοκίνητο καρφώθηκε σε τζαμαρία καταστήματος – «Τρεις ώρες στο χειρουργείο η 16χρονη» (video)

«Είναι βαθιά τα τραύματα και ο γιατρός είπε ότι έχουμε μεγάλο δρόμο» δηλώνει ο παππούς της 15χρονης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο χτύπησε σε τζαμαρία ζαχαροπλαστείου.

Αν και το χειρουργείο πήγε καλά, παραμένει η αγωνία για την υγεία της 15χρονης μετά το ατύχημα στο ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης, καθώς το κορίτσι έφερε βαθιά θλαστικά τραύματα από τη τζαμαρία που έσπασε λόγω της πρόσκρουσης.

«Το εγγονάκι μου, ο Θεός να βάλει το χέρι του. Τού έχουν βάλει πλέγμα, είναι βαθιά τα τραύματα και ο παιδοχειρουργός από το Ιπποκράτειο είπε ότι έχουμε μεγάλο δρόμο. Το παιδί μόλις γυρνούσε από το σχολείο και περνούσε από το σημείο και την χτύπησε το αμάξι», δήλωσε στην τηλεόραση του MEGA ο παππούς της.

«Η οδηγός μιλούσε στο κινητό. Είμαστε σε απόγνωση. Έχει χτυπήσει στα πόδια, έκανε 3 ώρες χειρουργείο. Δεν έχω πάει στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορώ να πάω, έχω μιλήσει με τη μητέρα της» ανέφερε αρχικά ο κ. Νίκος και κατέληξε ότι «αυτό που μιλάνε στα κινητά είναι μάστιγα».

Τι έγινε χθες στις Συκιές

Όπως αναφέρει το ThessToday.gr:

Αυτοκίνητο ΙΧ “καρφώθηκε” σε ζαχαροπλαστείο στις Συκιές! Τραυματίστηκαν δυο κοπέλες, λιποθύμησε η οδηγός.

Συγκεκριμένα, ένα όχημα για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ξέφυγε της πορείας του στη συμβολή των οδών Δελφών με Καραολή στις Συκιές, με αποτέλεσμα να “καρφωθεί” σε μίνι ζαχαροπλαστείο της περιοχής. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να σπάσει ολόκληρη η τζαμαρία και καταπλακώσει δύο νεαρές κοπέλες, οι οποίες τραυματίστηκαν από τα γυαλιά.

Το αυτοκίνητο οδηγούσε γυναίκα, η οποία  όταν κατέβηκε από το όχημα λιποθύμησε από το σοκ. Και οι τρεις γυναίκες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

«Ακούσαμε έναν θόρυβο λες και έπεσε βόμβα. Βγήκα έξω και είδα τις δύο κοπέλες αιμοφυρτες στον δρόμο και η οδηγός ήταν σε κατάσταση σοκ. Και εγώ ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Ήρθε και τις παρέλαβε το ΕΚΑΒ, αλλά δεν ξέρω πώς έγιναν όλα, μάλλον μπέρδεψε το φρένο με το γκάζι” αναφέρει ιδιοκτήτης καταστήματος της περιοχής.

To Top