Λίβερπουλ: Οργή για την έκθεση της Αστυνομίας στο Παρίσι με αναφορά στο Χίλσμπορο

Οι Γάλλοι δεν σταματούν να προκαλούν το κοινό αίσθημα για να δικαιολογήσουν όσα συνέβησαν στον τελικό του Champions League και τώρα έκθεση παρατηρητή της Αστυνομίας κάνει λόγο για φαινόμενο χουλιγκανισμού σε ό,τι αφορούσε στο Χίλσμπορο!

Μπορεί να έχει περάσει περίπου ένας μήνας κι όμως οι Γάλλοι και οι Αρχές της χώρας συνεχίζουν να προκαλούν και να προσπαθούν να μεταφέρουν μέρος της ευθύνης στους οπαδούς της Λίβερπουλ για όσα συνέβησαν έξω από τις θύρες του Stade de France.

Παρά τις δημόσιες απολογίες που μπορεί να έχουν προκύψει, αρκετό καιρό μετά βέβαια, συνεχώς καταφέρνουν οι Γάλλοι να τα κάνουν μαντάρα και να θεωρήσουν πως ο κόσμος θα πιστέψει πως εκείνοι ενήργησαν άψογα.

Η Daily Mail αναφέρει ότι σε έκθεση παρατηρητή της Αστυνομίας από τον τελικό του Champions League της 28ης του Μάη, αναφέρεται πως: «η Αστυνομία κατάφερε να ρυθμίσει την κατάσταση προκειμένου ν’ ανταποκριθεί σε φαινόμενα χουλιγκανισμού και καταστροφών όπως το Χίλσμπορο ή τα επεισόδια στο Αγγλία – Ρωσία του Euro 2016…».

To Top