Θετικοί ξανά Σουάρες και Σαλάχ, χάνουν τα ματς με Μπαρτσελόνα και Λέστερ

Ο Λουίς Σουάρες θα χάσει το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα καθώς βρέθηκε ξανά θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης και πρώτος σκόρερ της ομάδας του Σιμεόνε με πέντε γκολ δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του Σιμεόνε κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Σουάρες βρέθηκε ξανά θετικός στον κορωνοϊό και θα χάσει το ντέρμπι κόντρα στην πρώην ομάδα του Μπαρτσελόνα στην επανέναρξη της La Liga.

Χωρίς τον Μοχάμεντ Σαλάχ θα αναγκαστεί να παίξει κόντρα στην Λέστερ η Λίβερπουλ την ερχόμενη Κυριακή, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και στο δεύτερο τεστ και θα παραμείνει και άλλες ημέρες σε καραντίνα στην Αίγυπτο.

Εκτός από τους τραυματίες Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Αλεξάντερ-Άρνολντ και Φαμπίνιο, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ένα ακόμα πρόβλημα ενόψει του κυριακάτικου ματς με την πρωτοπόρο Λέστερ για την 9η αγωνιστική της Premier League και αυτό ακούει στο όνομα Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο 29χρονος στράικερ της Λίβερπουλ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό την περασμένη Παρασκευή πριν από το ματς της Αιγύπτου με το Τόγκο για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, ενώ θετικό βγήκε και το δεύτερο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, κάτι που θα τον κρατήσει “εγκλωβισμένο” στην πατρίδα του.

Σύμφωνα με τη βρετανική κυβέρνηση, ένα άτομο που κολλάει τον ιό είνα υποχρεωμένο να μείνει σε καραντίνα για 10 ημέρες, με τον Σαλάχ να μην μπορεί να επιστρέψει στην Αγγλία αν δεν υπάρξει αρνητικό τεστ και να τίθεται οριστικά νοκ-άουτ από το ματς με τις αλεπούδες και πολύ πιθανό και από αυτό που ακολουθεί με την Αταλάντα για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Την ίδια στιγμή, ο Γερμανός τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας πονοκεφαλιάζει για πιθανές απουσίες και άλλων παικτών από το ματς με την Λέστερ, αφού προβλήματα τραυματισμών κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στις εθνικές ομάδες απεκόμισαν τρεις ακόμα παίκτες των κόκκινων: οι Τζόρνταν Χέντερσον, Άντι Ρόμπερτσον και Ρις Γουίλιαμς.

To Top