Μεταγραφή… διευθυντή από Μπενφίκα! Ο 36χρονος Τιάγκο Πίντο, το νέο «αφεντικό» της Ρόμα

Σε μεταγραφική ποδοσφαιρικού διευθυντή προχώρησε η Ρόμα, με την ομάδα της αιώνιας πόλης να ανακοινώνει τη συμφωνία της με την Μπενφίκα για την πρόσληψη του 36χρονου Τιάγκο Πίντο.

Ετός από Πορτογάλο προπονητή, τον Πάουλο Φονσέκα, η Ρόμα θα έχει λίαν συντόμως ένα ακόμα σημαντικό μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος να προέρχεται από την Ιβηρική χερσόνησο.

Αυτός θα είναι ο Τιάγκο Πίντο, με τη διοίκηση Φρίντκιν να ανακοινώνει τη συμφωνία της με την Μπενφίκα για την απόκτηση του νυν ποδοσφαιρικού διευθυντή των αετών, Τιάγκο Πιντο, που θα αναλάβει παρόμοια καθήκοντα στην ομάδα της Ρώμης από την 1η Ιανουαρίου 2021.

Ο Πίντο ήταν στο πόστο του ποδοσφαιρικού διευθυντή της Μπενφίκα από το 2017 ενώ τα προηγούμενα πέντε χρόνια είχε την επίβλεψη των τμημάτων χόκεϊ, βόλεϊ, φούτσαλ και μπάσκετ που διατηρεί ο σύλλογος της πορτογαλικής πρωτεύουσας

“Ο Τιάγκο είναι ένα ταλέντο παγκόσμιας κλάσης. Στις πολλές συζητήσεις μας, ήταν ξεκάθαρο το πάθος του για αυτή τη δουλειά, ο προχωρημένος τρόπος σκέψης του και πάνω από όλα η νοοτροπία του νικητή που συμβαδίζει με τη νέα εποχή της Ρόμα”, τόνισε ο ιδιοκτήτης των τζαλορόσι, Νταν Φρίντκιν, με τον νέο ποδοσφαιρικό διευθυντή των τζαλορόσι να υπογραμμίζει:

“Ήταν δύσκολη απόφαση για μένα να αφήσω την Μπενφίκα, με δεδομένα τα όσα έχουμε πετύχει μαζί τα τελευταία οκτώ χρόνια, αλλά η ευκαιρίανα ενταχθώ στην Ρόμα που αναδύεται και να συνεισφέρω σε αυτό το μομέντουμ υπό τη νέα δυναμική ιδιοκτησία της, ήταν μία επαγγελματική ευκαιρία που δεν μπορούσα να απορρίψω.

Είμαι αιώνια ευγνώμων στην Μπενφίκα για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη τους αλλά και στους Νταν και Ράιαν Φρίντκιν που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία στην Ρόμα να συνεχίσω την ανάπτυξη του αθλήματος που αγαπώ”.

To Top