Θετικός για Γ΄Εθνική ο Ν΄Λουντούλου αλλά δεν μπορεί να… περιμένει – “Αγκάθι” η έλλειψη ρευστού για προκαταβολή!

Ο Γκαέλ Ν΄Λουντούλου είναι αυτή τη στιγμή η μόνη περίπτωση ποδοσφαιριστή που ασχολείται ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, καθώς έχει “παγώσει”, ελέω των διοικητικών εξελίξεων, οποιαδήποτε άλλη επαφή.

Οι δυσκολίες που προκύπτουν, ωστόσο, στην περίπτωση του 22χρονου Γάλλου θέτουν υπό αμφισβήτηση την ολοκλήρωση της απόκτησης του. Αν και έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Γ΄Εθνική -αρκεί να του εγγυηθούν τα χρήματα που συμφώνησε- η έλλειψη ρευστού για την κατάθεση προκαταβολής προσθέτει “αγκάθια” στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Το γεγονός ότι βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να έχει υπάρξει επίσημη εξέλιξη στην περίπτωση του δημιουργεί απορίες για το κατά πόσο ο νεαρός ποδοσφαιριστής μπορεί να κάνει ακόμα υπομονή σε μία πρωτόγνωρη για τον ίδιο κατάσταση.

Επιθυμία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη είναι να κλείσει η υπόθεση του άμεσα, καθώς δεν θέλει ο ποδοσφαιριστής να φύγει από τη Θεσσαλονίκη και να τον περιμένει να επιστρέψει στη συνέχεια.

Η ταμειακή διευκόλυνση που περίμενε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης από τις επαφές που είχε με ανθρώπους από το περιβάλλον του Άρη δεν επιτεύχθη ακόμα, ενώ δεν αποκλείεται αν όντως υπάρξει εντός της ημέρας να δοθεί η προκαταβολή και να  ολοκληρωθεί άμεσα η απόκτηση του Ν΄Λουντούλου.

To Top