Τετ α τετ Παπαγεωργίου με Καλαϊτζίδη και Γαλανό για όλα!

Ημέρα συναντήσεων και συζητήσεων η σημερινή στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στην Αλκμήνης, καθώς σε λίγη ώρα κατιδίαν συζήτηση με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη θα έχουν οι Χάρης Παπαγεωργίου και Γιώργος Γαλανός.

Όπως αναμένεται και στις δύο συναντήσεις θα διεμηνυθεί προς τον 57χρονο τεχνικό η επιθυμία και των δύο ανδρών να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και φυσικά να βοηθήσει από την πλευρά του, ώστε να παραμείνουν και οι περισσότεροι των παικτών.

Παράλληλα, ο 57χρονος τεχνικός αναμένεται να ζητήσει τόσο από τον πρόεδρο του ΆΣ, όσο και από τον υποψήφιο να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, τις εγγυήσεις που χρειάζεται αρχικά ο ίδιος για να συνεχίσει το έργο του και εν συνεχεία αυτές που ζητούν οι ποδοσφαιριστές του τωρινού ρόστερ για να παραμείνουν.

Οι δύο αυτές συναντήσεις θα κρίνουν την παραμονή ή όχι του Έλληνα προπονητή στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Άρη και κατά επέκταση την παραμονή και πολλών ποδοσφαιριστών.

Μετά την ολοκλήρωση και των δύο συναντήσεων με τον Έλληνα τεχνικό οι Χάρης Παπαγεωργίου και Γιώργος Γαλανός θα έχουν και μεταξύ τους συνάντηση, καθώς οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη που καλούνται να φέρουν εις πέρας το δύσκολο κομμάτι της «επόμενης μέρας» και το ποιοι θα αναλάβουν το τιμόνι της ομάδας στα χέρια τους είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα επιχειρηματία για να διερευνήσουν τις προθέσεις του.

Όπως τόνισε και χθες σε δηλώσεις του στο PRESSARIS ο Γαλανός είναι “έτοιμος να αναλάβει τις τύχες της ποδοσφαιρικής ομάδας”.

To Top