Θετικός στον κορωνοϊό ο Ελ Αραμπί, εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι Παπασταθόπουλος και Εμβιλά

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Ελ Αραμπί και ήδη βρίσκεται σε καραντίνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός του αποψινού πρώτου αγώνα με τη Νέφτσι Μπακού (21/07, 22:00).

Εκτός έμεινε και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος έχει έρθει σε επαφή με τον Μαροκινό και επίσης έχει απομονωθεί.

Μέσα σε όλα ο Πέδρο Μαρτίνς χάνει και τον Γιαν Εμβιλά, ο οποίος, μάλιστα, βγήκε από τη λίστα του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια με τους Αζέρους! Ο Γάλλος έχει μυϊκό πρόβλημα και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα ημέρες, οπότε τέθηκε εκτός και τη θέση του στη λίστα πήρε ο Πάπε Αμπού Σισέ. Εκτός, δε, έμεινε και ο Τικίνιο Σοάρες, ο οποίος επίσης δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και λόγω τιμωρίας και λόγω τραυματισμού (αναμένεται να γυρίσει στα τέλη Αυγούστου) και τη θέση του πήρε ο Αλγκασίμ Μπα!

Άρα η λίστα Α του Ολυμπιακού στην Ευρώπη είναι η εξής: Ανδρούτσος, Ουσεϊνού Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Τσούμιτς, Ελ Αραμπί, Κρίστινσον, Κούντε, Λαλά, Μάρκοβιτς, Μασούρας, Χασάν, Αλγκασίμ Μπα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βρουσάι και Βαλμπουενά

Λίστα Β: Καραργύρης, Κασέμι, Κίτσος, Λιάτσος, Νικόλης, Ντόι, Σαπουντζής, Σουρλής και Σταμούλης.

To Top