Μιλόγεβιτς: “Να βγάλουμε στο γήπεδο όσα δουλέψαμε, θέλω πειθαρχία”

Πειθαρχία από τους ποδοσφαιριστές του μέσα στο γήπεδο θέλει να βλέπει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αρχής γενομένης από το αυριανό (22/7) παιχνίδι με τη Βελέζ Μόσταρ.

Ο Σέρβος τεχνικός είπε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Βελέζ στο Σαράγεβο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League:

Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος της ΑΕΚ αύριο: «Είναι το πρώτο επίσημο ματς. Άλλα τα τα επίσημα, αλλά τα φιλικά. Έχουμε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αυτήν την περίοδο. Δεν χρειάζεται να πω τι πρέπει να περιμένουμε. Αυτό που ζητάω από τα παιδιά, αυτό θέλουμε να βγάλουμε και στο γήπεδο. Όλες οι ομάδες είναι καλές. Πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά τη διοργάνωση. Θέλω πειθαρχία μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για Αραούχο, Βράνιες, Λε Ταλέκ και τον βαθμό της ετοιμότητας τους: «Όλα τα παιδιά άρχισαν πριν μερικές μέρες τις προπονήσεις. Οι Βράνιες και Αραούχο ξέρουν την ομάδα, ο Λε Ταλέκ είχε μια ταλαιπωρία με κορονοϊό, αλλά σίγουρα πρόκειται για παίκτες που θα μας βοηθήσουν. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια μπροστά μας και τους έχω πει ότι δεν έχουμε περιθώρια».

Για τη φιλοσοφία του παιχνιδιού του: «Αν αρχίζεις και παίζεις το build up από πίσω με πρέσινγκ του αντιπάλου είναι ρίσκο. Αν παίζεις με ψηλές μπαλιές είναι κάτι άλλο. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και θέλω οι παίκτες μου να έχουν διάφορους τρόπους παιχνιδιού. Εγώ παίζω για να κερδίζω, ανεξάρτητα από τον τρόπο παιχνιδιού. Αυτή είναι η δουλειά μου. Αν συνδυάζεται το αποτέλεσμα με την μπάλα αυτό είναι άλλο, αλλά θα έχουμε χρόνο να βγάλουμε αυτοματισμούς στο παιχνίδι μας».

Για την πίεση που υπάρχει στην ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο χρόνος. Κάθε προπονητής ζει υπό αυτές τις συνθήκες. Εγώ αγαπώ το ποδόσφαιρο και τα παιδιά δουλεύουν πολύ στην προπόνηση. Εγώ θέλω να δώσω τα πάντα και η πίεση πάντα θα υπάρχει».

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Μπακάκης που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ τόνισε:

«Πέρυσι ήταν μια άσχημη χρονιά. Θέλουμε να τα αφήσουμε πίσω. Με τον νέο κόουτς θέλουμε να αλλάξουμε τη φιλοσοφία και να έχουμε κυρίαρχο ρόλο. Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Τα πρώτα ματς θα είναι δύσκολα από τα επόμενα γιατί δεν έχουμε δουλέψει ακόμα όσο θα θέλαμε. Τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα, θέλουμε να κάνουμε μια καλή χρονιά. Αύριο, θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τα πάντα. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο και πιστεύω πως θα πάρουμε τη νίκη».

To Top