Θετικό το τεστ για την ομάδα χάντμπολ

Την 4η θέση κατέλαβε, τελικά, η ομάδα χάντμπολ των ανδρών στο φιλικό τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς. Ο Άρης συμμετείχε σήμερα στο μικρό τελικό της διοργάνωσης, όπου γνώρισε την ήττα από τη ΧΑΝΘ με 33 – 44. Οι «κίτρινοι» δοκίμασαν τις δυνάμεις τους απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται σε υψηλότερο επίπεδο αγωνιστικής δύναμης αλλά και ετοιμότητας, και ο στόχος, που ήταν να σκιαγραφηθεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας, επετεύχθη.

Για τον Άρη αγωνίστηκαν οι εξής παίκτες: Λαγούδης, Αλμπάνης, Ράμμος, Καφαντάρης, Μωυσής, Μπαϊρλής, Καράγγελος, Τζίτζιος, Ιωάννου, Παπαδόπουλος, Σιπόπουλος, Μπουκοδήνας και Πιστοφίδης.

«Αυτό που κρατάμε από τη συμμετοχή μας στο τουρνουά είναι τα συμπεράσματα που βγάλαμε και οι αδυναμίες που εντοπίσαμε, πάνω στις οποίες θα δουλέψουμε στη συνέχεια», επεσήμανε ο προπονητής των «κίτρινων», Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας στο PRESSARIS και πρόσθεσε:
«Παίξαμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια με πολύ δυνατές και έτοιμες ομάδες, κοιτάξαμε στα μάτια τους αντιπάλους μας και δεδομένου του χαμηλού βαθμού ετοιμότητας της ομάδας μας, είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Αξίζουν συγχαρητήρια ιδιαίτερα στους νεαρούς παίκτες, οι οποίοι με την απόδοσή τους δικαίωσαν αυτούς που τους επέλεξαν».

Ο τεχνικός του Άρη συμπλήρωσε λέγοντας: «Στη συνέχεια της προετοιμασίας θα δώσουμε έμφαση στην άμυνα αλλά και στη φυσική κατάσταση. Δε θα υπάρξει αγωνιστική δράση στο άμεσο μέλλον, αλλά από τις 15 Οκτωβρίου και έπειτα, όταν και θα έχουμε μπει στην τελική φάση της προετοιμασίας, σχεδιάζουμε τη συμμετοχή μας σε ανάλογα φιλικά παιχνίδια. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι την ώρα που πρέπει. Ο Άρης πρέπει να βρίσκεται ψηλά και με βάση αυτό πρέπει να κινούμαστε».

To Top