Σταμάτησαν στα εννιά οι γυναίκες!

Επίδειξη δύναμης απέναντι στον Μέντεκα Καλαμαριάς έκανε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη, που θριάμβευσε με 9-0 στον πρώτο της φετινό φιλικό αγώνα. Για το σύνολο του Ηρακλή Μακρίδη, τέσσερα γκολ σημείωσε η Καρκατζίνου, τρία η Λαγουμτζή, ένα η Τσιλιφίκα και ένα η Αναστασιάδου. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε συμφωνηθεί να γίνει στο πλαίσιο της μεταγραφής της Στυλιανής Γρηγοριάδου από την ομάδα του Μέντεκα στις “κίτρινες”.

Ο γενικός αρχηγός του Άρη, Γιώργος Βασβάνης, μίλησε στο PRESSARIS μετά τη λήξη του παιχνιδιού και αφού πρώτα ευχαρίστησε την ομάδα του Μέντεκα για τη συνεργασία, δήλωσε: «Το παιχνίδι αυτό ήταν ένα διάλειμμα από τις προπονήσεις στο οποίο δείξαμε πολύ καλά στοιχεία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας και αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια, αλλά και στον προπονητή».

Για τους στόχους της ομάδας τη φετινή σεζόν ο κ. Βασβάνης ανέφερε: «Δουλεύουμε πολύ σκληρά, και παράλληλα προσπαθούμε να κρατάμε χαμηλά τους τόνους. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στην ομάδα, η οποία θα προσπαθήσει φέτος για το καλύτερο».

To Top