«Θολώνει» τα νερά, ρόλο στο… «πολυεργαλείο» Καζναφέρη, αλλά και τον Καπετάνο

Η προπόνηση της Παρασκευής δίνει κάθε φορά την ευκαιρία στον Μίχαλ Πρόμπιερζ να ξεκαθαρίσει τις σκέψεις του, εφαρμόζοντας στο γήπεδο, όσα έχει στο μυαλό του… Σε ότι αφορά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, άφησε να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα, άλλα, όμως, τα… θόλωσε!

Σε ότι αφορά την εντεκάδα που σκέφτεται να κατεβάσει κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Πολωνός δείχνει να έχει ξεκαθαρίσει τις αποφάσεις του σε ότι αφορά την αριστερή πλευρά της άμυνας.

Το αγωνιστικό ντεφορμάρισμα του Μίσελ, έχει οδηγήσει τον Πολωνό στην απόφαση να τον αφήσει εκτός ενδεκάδας, για να ηρεμήσει, να δει το παιχνίδι από έξω, να του δώσει ανάσες από τα συνεχή παιχνίδια.

Οι επιλογές για το αριστερό άκρο της άμυνας δεν είναι πολλές για τον Πρόμπιερζ, αλλά ο Πολωνός φαίνεται να ετοιμάζεται στην τοποθέτηση του Κώστα Καζναφέρη! Ο τελευταίος μοιάζει ο παίκτης… «πολυεργαλείο» των κίτρινων έχοντας παίξει σε όλες σχεδόν τις θέσεις φέτος, πλην του τερματοφύλακα!

Από κει και πέρα, δεξιά θα παίξει ο Παπαστεριανός, στον άξονα Ντίκο και Λαζαρίδης, ενώ τα αμυντικά χαφ θα είναι ο Τόχα με τον Φατί.

Αυτά είναι τα… καθαρά νερά. Εκεί που τα θόλωσε είναι στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο Πολωνός αρχικά δοκίμασε τον Ουμπίντες αριστερά και τον Νέτο δεξιά, με τον Καστίγιο πίσω από τον Τσέζαρεκ. Αλλά δεν έμεινε εκεί. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε τον Καπετάνο αριστερά και πήγε τον Ουμπίντες δεξιά, διατηρώντας τον Καστίγιο πίσω από τον Τσέζαρεκ, ενώ δοκίμασε κάποια στιγμή και τον Καπετάνο σε επιτελικό ρόλο.

Αυτά δείχνουν ότι ο 39χρονος προπονητής σκέφτεται να δώσει ρόλο και στον Καπετάνο, αφήνοντας τον Γιαννιώτα, μετά από αρκετό καιρό στον πάγκο…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top