Στο γραφείο του Δαμιανίδη οι Έλληνες για τις οφειλές

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη είχαν οι Έλληνες παίκτες, που παραμένουν απλήρωτοι φέτος. Η συνάντηση έγινε σε κλίμα κατανόησης, οι παίκτες ζήτησαν να μάθουν τι συμβαίνει με τα… έσοδα που δεν μπαίνουν στα ταμεία της ΚΑΕ και κατ’ επέκταση στη τσέπη τους, αλλά διαμήνυσαν πως δεν πρόκειται αυτό το πρόβλημα να αλλάξει την αγωνιστική τους συμπεριφορά!

Οι Χρήστος Ταπούτος, Δημήτρης Τσαλδάρης, Δημήτρης Βεργίνης και Μιχάλης Τσαϊρέλης ζήτησαν να δουν για δεύτερη φορά τον Γιάννη Δαμιανίδη. Μετά το τέλος της προπόνησης ανέβηκαν στα γραφεία της ΚΑΕ και ρώτησαν να μάθουν τι συμβαίνει και δεν πληρώνονται.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ τους εξήγησε ότι την περασμένη Παρασκευή είχαν συμφωνήσει όλοι σε όλα στον ΕΣΑΚΕ για την σύμβαση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, αλλά δεν ήρθαν ποτέ χρήματα στην ομάδα. Υπήρξε κατανόηση στο δίκαιο αίτημα των παικτών που παραμένουν απλήρωτοι, όπως υπάρχει και κατανόηση και από την πλευρά των παικτών, που ενημερώθηκαν πλήρως για την κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Με το που εκταμιευθούν τα πρώτα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αυτά θα δοθούν στους Έλληνες παίκτες. Μέχρι τότε η κοροϊδία του ΕΣΑΚΕ, της ΕΡΤ και του ΟΠΑΠ προς τις ομάδες θα συνεχίζεται…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top