Θρίαμβος της Κ-20 στο «Βικελίδης», 4-0 τον ΟΦΗ!

Η επιστροφή της Κ-20 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» συνοδεύτηκε από επιστροφή στα εντός έδρας… «τρίποντα» και μάλιστα με το εμφατικό 4-0 επί του ΟΦΗ! Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Άντι Ρένια, που έκανε χατ τρικ, σ’ ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν ο χθεσινός σκόρερ Νίκος Λαζαρίδης, αλλά και ο γενικός αρχηγός των «κίτρινων» Γιώργος Κολτσίδας.

Ο τρίτος φετινός αγώνας της Κ-20 στο γήπεδο του Άρη είχε ανάλογη κατάληξη με τους δύο προηγούμενους (νίκες 1-0, κόντρα σε Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ), αλλά αυτή τη φορά το σκορ ήταν πολύ πιο χορταστικό για την ομάδα του Νίκου Πασσιαλή.

Μάλιστα, η νίκη αυτή ξαναβάζει την ομάδα στη διεκδίκηση του τίτλου, αφού πλέον είναι 2η με 48 βαθμούς (τόσους έχουν επίσης ο ΠΑΟΚ με ένα παιχνίδι λιγότερο και ο Ατρόμητος), 5 λιγότερους από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, με τον οποίο οι «κίτρινοι» θα αναμετρηθούν σε δύο εβδομάδες…

Ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 1′ ο Καραγιάννης έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο μπλόκαρε ο Γιαγκόζης. Στο 2′ ο Ρένια σούταρε μέσα από την περιοχή, έστειλε όμως την μπάλα πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων, ενώ στο 6′ έπειτα από μία σύγχυση στην περιοχή του ΟΦΗ, οι αμυντικοί των Κρητικών πρόλαβαν να διώξουν πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα ο Καραγιάννης.

Οι «κίτρινοι» άνοιξαν το σκορ στο 20′ με τον Καραγιάννη, που ήταν ο αποδέκτης μια σέντρας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο σουτ. Οι παίκτες του Πασσιαλή έχασαν κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ στο 31′, με το σουτ του Ρένια να περνάει λίγο άουτ και στο 34′, με την εκτέλεση φάουλ του Παλιάτσιου, το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Γιαγκόζης.

Το β’ ημίχρονο ανήκε εξ ολοκλήρου στον Ρένια, ο οποίος κατάφερε να πετύχει τρία γκολ: Στο 47′ έγραψε το 2-0 από κοντά, αξιοποιώντας σέντρα του Παλιάτσιου, στο 69′ ξαναβρήκε δίχτυα, ενώ στο 86′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Ενδιάμεσα, ο Άρης έχασε και άλλες ευκαιρίες, με χαρακτηριστικότερη αυτήν του 79′, όταν ο Καραγιάννης έδωσε την ασίστ στον Παλιάτσιο, αλλά ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ απέκρουσε με τα πόδια το πλασέ του τελευταίου.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ: Καράδαης, Περήφανος, Τσιλόπουλος, Νταμαρλής (69′ Θυμιόπουλος), Αντωνιάδης, Γιώρης (46′ Σουνάς), Καραγιάννης, Ρένια, Παλιάτσιος, Κουρέλας (60′ Γιαννακιτσίδης), Ζιγκερίδης.
ΟΦΗ: Γιαγκόζης, Βλαχάκης, Παχάκης, Κολιακουδάκης, Σκουτέλης, Κωνσταντίνου, Φανουράκης, Φραγκιαδάκης, Δουκιαντζάκης, Ντέλια, Ρουμελιώτης (60′ Χριστοδουλάκης).

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top