Πασσιαλής: «Αποκτά νέο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα»

Η περσινή πρωταθλήτρια Κ-20 ξαναμπήκε δυνατά στη μάχη για τη διατήρηση των «σκήπτρων», όπως τόνισε ο προπονητής Νίκος Πασσιαλής, μετά το εντυπωσιακό 4-0 επί του ΟΦΗ και σε συνδυασμό με την ήττα του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού.

Ο Άρης ανέβηκε στη 2η θέση και απέχει 5 βαθμούς από τους «πράσινους», που έχασαν χθες στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό. Οι πρωτοπόροι έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο, αλλά όλα θα κριθούν στην σύγκρουσή τους με τους «κίτρινους», σε δύο εβδομάδες, όπως δήλωσε και ο κ. Πασσιαλής.

Ο τεχνικός του Άρη είπε χαρακτηριστικά στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου: «Ήταν μεγάλη η διαφορά της δυναμικότητάς μας με τον ΟΦΗ. Απέναντί μας είχαμε σήμερα μια πολύ αδύναμη ομάδα. Παρόλα αυτά, τα παιδιά είχαν όρεξη και έφτασαν εύκολα στο ζητούμενο, που ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί».

Αναφερόμενος στη μάχη της κορυφής, επισήμανε: «Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού, το πρωτάθλημα αποκτά νέο ενδιαφέρον για μας. Στο ντέρμπι με τους πρωτοπόρους σε δύο εβδομάδες θα κριθούν σχεδόν όλα».

Ο Νίκος Πασσιαλής κατέληξε μιλώντας για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Ό,τι κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια, το ίδιο θα κάνουμε και στο επόμενο παιχνίδι. Ελπίζουμε να έχουμε μια καλή εμφάνιση και νίκη την ερχόμενη Κυριακή. Ίσως ξαναπαίξουμε στο ‘Βικελίδης’, με δεδομένο ότι η ανδρική ομάδα θα αγωνιστεί και πάλι Σάββατο».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top