Θρίλερ για τη Γ΄ εθνική, αναζητούν το νομικό “παράθυρο” για τη διοίκηση Ειρηνοδικείου

Το… θρίλερ για την ολοκλήρωση των ενεργειών που θα φέρουν τον Αρη στον δύσβατο δρόμο-διέξοδο της Γ΄ εθνικής συνεχίζεται.

Η αυριανή μέρα αναμένεται να είναι και η καθοριστική, μια και κατά τη διάρκειά της, θα πραγματοποιηθούν οι τελικές επαφές, προκειμένου οι “κίτρινοι” να δηλώσουν συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική.

Από τη στιγμή που συνεχίζεται η… “ομηρία” με την διοίκηση Στεφανίδη με το να αρνείται να δηλώσει ανάκληση της συμμετοχής στο κύπελλο Ελλάδας (απαραίτητη προϋπόθεση για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στη Γ΄ εθνική), ο στόχος είναι διπλός:

1. Η σύσταση διοίκησης-εξπρές στην ΠΑΕ, η οποία θα αντικαταστήσει τον Στεφανίδη και τους συνεργάτες του, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη διάλυση της εταιρίας.

2. Θα υπάρξει νέα επαφή με τη ΦΑΕ και τους νομικούς της πολιτείας ώστε να βρεθεί το “νομικό” παράθυρο για το κενό νόμου που υπάρχει σχετικά με την (μη) ευθύνη διοίκησης Ειρηνοδικείου σε περίπτωση ειδικής εκκαθάρισης. Την Παρασκευή βρέθηκαν κάποιες σχετικές περιπτώσεις, αλλά υπήρξαν διχογνωμίες και προτιμήθηκε να ξεκαθαρίσουν τη Δευτέρα όλα.

Στην περίπτωση αυτή, οι άνθρωποι του Άρη θέλουν να βασιστούν στο γεγονός ότι ο νόμος ορίζει ξεκάθαρα ότι οποιαδήποτε διοίκηση έχει εγκριθεί από Ειρηνοδικείο, ουδεμία ευθύνη φέρει για πράξεις παλαιοτέρων διοικήσεων και θα προσπαθήσουν να υπογραμμίσουν το… αυτονόητο ότι “έχει ευθύνη μόνο για την χρήση της, όσο κι αν αυτή διαρκέσει”!

Στο τραπέζι έπεσε η σκέψη να υπάρξει εξουσιοδότηση των μεγαλομετόχων΄στην τριμελή μεταβατική διοίκηση μετά τις αποφάσεις των γενικών συνέλευσεων για την ανάκληση της συμμετοχής από το κύπελλο, ώστε να μην υπάρχει ευθύνη σε πρόσωπα.

Από κει και πέρα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το σχήμα που υπό τη σκέπη του ΑΣ θα «τρέξει» την ομάδα στη Γ΄ Εθνική, με τον Ομηρο Φωτιάδη να παίζει και εδώ πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ στο κάδρο υπάρχει πάντα η περίπτωση του Γιώργου Γαλανού.

To Top