Τα είπαν Φωτιάδης-Καλαϊτζίδης – “Να μείνουν οκτώ βασικοί” διεμήνυσε ο προπονητής του Άρη

Όλα παραμένουν ρευστά στον Άρη σε διοικητικό επίπεδο, Καλαϊτζίδης και παίκτες βρίσκονται και αυτοί σε στάση αναμονής, ακούν, βλέπουν, περιμένουν.

Από την μια υπήρξε επικοινωνία Στεφανίδη-Καλαϊτζίδη με τον πρώτο να διαμηνύει στον 57χρονο τεχνικό ότι: “Θα προχωρήσουμε στη Β’ εθνική”. Χθες ακολούθησε συνάντηση του Καλαϊτζίδη με τον αντιπρόεδρο του ΑΣ Αρης, Ομηρο Φωτιάδη.

Οι δύο άνδρες ανέλυσαν τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, με τον Φωτιάδη να διερευνά τις προθέσεις του Καλαϊτζίδη, αναφορικά με την πιθανότητα παραμονής του στον πάγκο, εφόσον ολοκληρωθεί ο εθελούσιος υποβιβασμός στη Γ΄ Εθνική.

Όπως σημειώνει το σάιτ του συνδρομητικού καναλιού:

“Η απάντηση που έλαβε ήταν η ίδια, όπως συνηθίζει ο Θεσσαλονικιός τεχνικός, τις τελευταίες ημέρες: « Να δω τις προϋποθέσεις που θα υπάρχουν, το όραμα, τις συνθήκες, το ρόστερ που θα απομείνει και τότε θα είμαι σε θέση να απαντήσω», φέρεται να είπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καλαϊτζίδης, έθεσε στον κ. Φωτιάδη, την προϋπόθεση να παραμείνουν στην ομάδα 8 βασικοί παίκτες, ώστε να μη χρειαστεί να ξεκινήσει από την αρχή”.

To Top