ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Θωρακίζει μεσοαμυντικά τον Άρη στο Μόλντε ο Παντελίδης, με στόχο το τρίτο σερί μηδέν στην άμυνα!

Ο Άρης ταξιδεύει σήμερα με προορισμό της Μόλντε της Νορβηγίας, για να δώσει την Πέμπτη (8/8, 20:00) τον πρώτο του αγώνα για τον γ΄προκριματικό γύρο του Europa League.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

O Σάββας Παντελίδης αναζητά τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του θα εξασφαλίσει το μηδέν στην άμυνά της, για τρίτο σερί ευρωπαϊκό ματς, καθώς σε δύο 90λεπτα δεν δέχθηκε γκολ από την ΑΕΛ Λεμεσού. Κι αυτό προκειμένου να γίνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς ακολουθεί και ο επαναληπτικός στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Η αμυντική τετράδα δεν θα αλλάξει, καθώς οι Σούντγκρεν-Βέλεθ-Ροζ-Κόρχουτ θα ξεκινήσουν βασικοί και σε αυτό τον αγώνα, μπροστά από τον Κουέστα.

Για να τους δώσει όμως βοήθειες ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές στη μεσαία γραμμή, τόσο σε πρόσωπα όσο και σε… σύστημα, όσο δύσκολο κι αν είναι το δεύτερο ενδεχόμενο, καθώς το εναλλακτικό 4-3-3 δεν έχει δουλευτεί αρκετά από τον προπονητή του Άρη, διότι δεν του δόθηκε αυτή η δυνατότητα στον βαθμό που και ο ίδιος θα ήθελε.

Όμως, προσπαθεί εν μέσω καθημερινών προπονήσεων, ειδικά μετά την Ολλανδία, να το βάλει στην καθημερινότητα των παικτών του αφιερώνοντας όσο χρόνο χρειάζεται.

Το σίγουρο είναι πως μέσω της μεσαίας του γραμμής θα επιδιώξει να δώσει περισσότερες βοήθειες ανασταλτικά, καθώς γνωρίζει πως απέναντι του ο Άρης θα έχει μία ομάδα πολύ πιο έτοιμη σε φυσική κατάσταση, δυνατή στην έδρα της, με αρκετά επιθετικά στοιχεία στο παιχνίδι της…

To Top