ΑΠΟΨΕΙΣ

Τίποτα δεν θα είναι εύκολο, αλλά και τίποτα πλέον δεν είναι ακατόρθωτο…

Εν αρχή ην… η Μόλντε! Απλά, λιτά και ξεκάθαρα! Τίποτα διαφορετικό στο μυαλό του καθενός εντός της ομάδας, καθώς τα “εμπόδια” ξεπερνιούνται ένα-ένα και όχι όλα μαζί…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Δυστυχώς (ή ευτυχώς, ο καθένας το κρίνει όπως θέλει), έτσι όπως έχει εφαρμοστεί από την UEFA το σύστημα των κληρώσεων, θέλοντας και μη, βάζει άπαντες σε σκέψεις για το… επόμενο βήμα, τι κι αν μεσολαβεί το προηγούμενο, το οποίο δεν έχει γίνει.

Λογικό λοιπόν από χθες αρκετοί στον οργανισμό Άρη να σκέφτονται τον γύρο των play offs του Europa League, διότι κακά τα ψέματα, με εξαίρεση στην πρώτη κλήρωση (υπήρχαν και πολύ πιο αδύναμες ομάδες από την ΑΕΛ), από εκεί κι έπειτα η κληρωτίδα… κλείνει το μάτι στους “κιτρινόμαυρους”.

Εξηγούμε για να μην παρεξηγούμαστε. Από τις Μόλντε, Παρτιζάν και Μαλάτιασπορ, θεωρώ πιο δυνατή απ΄όλες την πρώτη! Έτσι πρέπει να βλέπει ο καθένας ματς, πόσω μάλλον εντός στην ομάδα, τις τρεις αυτές ομάδες που από χθες γίνεται αρκετός λόγος.

Κι αν θεωρηθεί αντιπερισπασμός να σκέφτεται κανείς τον επόμενο αντίπαλο ενώ ακόμα δεν έχει προκριθεί από τον προηγούμενο, αναζητώ μία διαφορετική ανάγνωση. Άλλωστε εδώ που τα λέμε, τα ίδια ισχύει για τον αντίπαλο, αλλά και για κάθε ομάδα του Europa League.

Οι παίκτες του Άρη ενημερώθηκαν για το ποιες δύο ομάδες είναι πιθανοί τους αντίπαλοι, εφόσον περάσουν την Μόλντε. Και επειδή πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αν πριν λίγο καιρό πίστευαν πολύ στον εαυτό τους για την είσοδο του Άρη στους ομίλους, ίσως τώρα να έχουν έναν λόγο παραπάνω! Aς το “μεταφράσουν” ως επιπλέον κίνητρο ενόψει Μόλντε, διότι επί της ουσίας αυτό είναι…

Προσοχή! Τίποτα δεν θα είναι εύκολο, όμως και τίποτα πλέον δεν είναι ακατόρθωτο. Αρκεί να κοιτάξουν, ένα-ένα τα βήματα που πρέπει να κάνουν με τελικό προορισμό τους ομίλους.

 

To Top