Ιδιαίτερη προσοχή στις ακαδημίες και ο στόχος για το νέο ρόστερ

Με την έλευσή του στον Άρη, ο Άγγελος Χαριστέας είχε επισημάνει το πόσο σημαντικό είναι για τον σύλλογο να δώσει την απαραίτητη προσοχή στις ακαδημίες του και να επενδύσει σε αυτές.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου με 24/7 Live Blackjack & Roulette με Έλληνες dealers

Ο Μίχαελ Ένινγκ με την σειρά του έδειξε πολλές φορές το πόσο ενδιαφέρεται για τα νέα παιδιά. Ο ίδιος άλλωστε στο παρελθόν έχει βγάλει στην επιφάνεια σπουδαίες ποδοσφαιριστές που κάνουν καριέρα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, όπως οι Σον, Γκουντογκάν κ.α.

Και το έδειξε έμπρακτα, καθώς καθημερινά από την μέρα που ανέλαβε, νεαροί ποδοσφαιριστές από την Κ19 και Κ17 έκαναν καθημερινά προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Ο Γερμανός έδωσε φέτος χρόνο συμμετοχής στον Μπακούτση στο Πρωτάθλημα, είδε τον Τσιλιγγίρη να παίζει βασικός και είχε μαζί του σε αρκετές αποστολές τον Μπαγκαλιάνη, ενώ ξεχώρισε τους Μαρμαρίδη-Σενγκέργκη τους οποίους και ήθελε επαγγελματίες τον Ιανουάριο, αλλά το μεταγραφικό ban του έβαλε “φρένο”.

Παρακολουθεί συνεχώς παιχνίδια της Κ19 του Άρη, έχοντας μία πολύ καλή γνώμη για το ρόστερ της δεύτερης ομάδας των “κιτρινόμαυρων”.

Στόχος, λοιπόν, των ιθυνόντων του Άρη είναι το ρόστερ της επόμενης σεζόν να περιλαμβάνει τουλάχιστον πέντε παιδιά από τις ακαδημίες. Παίκτες που θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να αγωνιστούν, καθώς θα προετοιμαστούν κατάλληλα γι αυτό το ερχόμενο καλοκαίρι στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Ο Άρης θέλει να “επενδύσει” στις ακαδημίες του, να αναδείξει ταλέντα τα οποία θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί μελλοντικά ο ίδιος, απ΄όλες τις απόψεις.

To Top