ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα δύο βασικά κριτήρια για την μεταγραφική ενίσχυση του Άρη το καλοκαίρι…

Στον Άρη αναμένουν την απόφαση της FIFA όσον αφορά το μεταγραφικό ban που του έχει επιβληθεί και εφόσον όλα πάνε καλά και μπορέσουν και πάλι οι “κιτρινόμαυροι” να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές, θα κινηθούν στην αγορά με δύο βασικά κριτήρια.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου με 24/7 Live Blackjack & Roulette με Έλληνες dealers

Αρχικά, είναι ειλημμένη η απόφαση η ομάδα να αναζητήσει την μεταγραφική της ενίσχυση στην αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Δηλαδή, δύσκολα θα γίνει ότι έγινε πέρσι το καλοκαίρι όταν αρκετά χρήματα διατέθηκαν για να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές την ελευθέρας τους. Θυμίζουμε τις περιπτώσεις των Σούντγκρεν, Ροζ και Μαντσίνι, όπου ο Άρης έφτασε -ίσως και να ξεπέρασε- τα 800.000 ευρώ για να τους αποκτήσει.

Πλέον, έχει δοθεί η εντολή στον Άγγελο Χαριστέα να αναζητήσει παίκτες που θα τελειώνει το συμβόλαιό τους στις 30 Ιουνίου, προκειμένου να μην υπάρχουν ομάδες στην μέση.

Παράλληλα, θεωρείται βέβαιο επίσης πως θα υπάρχει πλαφόν στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Υπερβάσεις τύπου… Ιντέγε, δεν θα ξαναδούμε φέτος. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, τα μεγαλύτερα συμβόλαια της ομάδας να μην ξεπερνούν τα 300.000 ευρώ, εκτός κι αν προκύψει κάποια ξεχωριστή περίπτωση.

To Top