Ιδού η “πανοπλία του θεού του πολέμου”! (photos + video)

Η ΠΑΕ Άρης παρουσίασε επίσημα τις φανέλες της ομάδας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Η… “πανοπλία του θεού” παρουσιάστηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο του “Κλεάνθης Βικελίδης” με τους φιλάθλους στην θύρα 7 να χειροκροτούν!

Αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Αντώνης Ζαμπέτας τόνισε μεταξύ άλλων για το θέμα της φορολογικής ενημερότητας πως “ήταν μια μεγάλη ανακούφιση για εμάς και ήταν η ανταμοιβή των σκληρών προσπαθειών μας. Ξεκινήσαμε έναν δύσκολο αγώνα τον Ιούνιο ο οποίος απέδωσε τους πρώτους του καρπούς. Αποδείξαμε πως ο Άρης είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει, όσο και αν τον θεωρούν τελειωμένο κάποιοι. Δεν θα κάνουμε τη χάρη σε κανέναν και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος”.

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση όλων των φανελών που θα φοράει φέτος ο Άρης, με όλους τους παίκτες να ποζάρουν μπροστά από τη θύρα 7 μέσα σε χειροκροτήματα.

Παρών στην εκδήλωση είναι και ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Άγγελος Γρόλλιος, όπως και ο Άρης Ναούμ.

Ξεκίνησε ο αγιασμός μέσα στον αγωνιστικό χώρο του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Αλέκος Κατσιαούνης, ο Σταύρος Λαμπριάκος και ο Αντώνης Ζαμπέτας χαιρέτησαν έναν προς έναν όλους τους παίκτες του Άρη, όπως και τον Μάκη Κατσαβάκη.

Έφτασε η ομάδα αμέσως μετά την προπόνηση και οι παίκτες βρίσκονται ήδη στον αγωνιστικό χώρο έτοιμοι να ποζάρουν με τις νέες φανέλες.

Με καθυστέρηση περίπου 45 λεπτών θα ξεκινήσει η εκδήλωση.

Το παρόν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” αναμένεται να δώσει σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα για την εκδήλωση τη παρουσίασης της φανέλας.

Στην θύρα 7 αλλά και στο Aris Sports Cafe συρρέει αρκετός κόσμος, που θέλει να παρακολουθήσει από κοντά την παρουσίαση της νέας φανέλας της ποδοσφαιρικής ομάδας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To Top