“Όλα γίνονται για κάποιο λόγο που ξέρει ο Θεός”

Ο Ανδρέας Ηρακλής μίλησε για την άτυχη στιγμή του τραυματισμού του αλλά και για το μέλλον του.
Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για τον τραυματισμό του: «Έγινε στο 85′ σε μια ανύποπτη φάση, πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και αυτό είναι που με στεναχωρεί περισσότερο. Εγώ το είχα καταλάβει ότι είναι χιαστός γιατί άκουσα το κρακ. Την Πέμπτη θα μπω στο χειρουργείο θα μείνω λίγες μέρες μέσα και μετά θα ξεκινήσω την αποκατάστασή μου».

Για το αν είχε ξανά ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό: «Ο μόνος σοβαρός τραυματισμός μου ήταν στο Κορωπί ήταν πάλι χιαστός στο άλλο όμως πόδι. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο ο Θεός μου βάζει κάποια εμπόδια τα οποία πρέπει να ξεπεράσω. Εγώ θα προσπαθήσω να γυρίσω δριμύτερος και αυτό θέλει δύναμη και πίστη».

Για τον Άρη: «Είμαστε μια νεαρή ομάδα έχουμε θέληση, πίστη και αυτό το δείξαμε και στα δυνατά φιλικά που δώσαμε. Θέλουμε δύο προσθήκες που θα μας βοηθήσουν αλλά αυτό που θα πω εγώ είναι ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα και θα μας δείτε όλοι μέσα στο γήπεδο».

Για τον Κατσαβάκη: «Είναι δάσκαλος, πολύ έμπειρος και του αρέσει να δουλεύει με νεαρά παιδιά και να τους δίνει ευκαιρίες».

Τέλος, μίλησε για την εμπειρία να παίζει στον Άρη: «Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό, ο Άρης είναι μια τεράστια ομάδα εγώ ζω το όνειρό μου και είμαι πολύ στεναχωρημένος που δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα».

To Top