Ιερέας στη Νάπολη έντυσε… στα χρώματα του σκουντέτο την εκκλησία!

Στο πνεύμα όλης της πόλης, ο Ντον Βαλεντίνο ντε Άντζελις της ενορίας Ριόνε Σανιτά, έχει… ντύσει στα χρώματα του σκουντέτο και της Νάπολι την είσοδο της εκκλησίας.

Η μεγάλη ημέρα, αυτή που περίμεναν άπαντες για 33 χρόνια στη Νάπολη φτάνει -όπως φαίνεται- σήμερα. Με έναν βαθμό στο «Dacia Arena», η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι θα κατακτήσει και μαθηματικά το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας της.
Εδώ και καιρό, όλη η πόλη κινείται σε ρυθμούς… σκουντέτο και από σήμερα αναμένεται, αν όλα πάνε καλά, να αρχίσει η γιορτή για τον πανηγυρισμό του τίτλου.

Στο κλίμα και ο Ντον Βαλεντίνο ντε Άντζελις, ιερέας της ενορίας Ριόνε Σανιτά, που είναι γνωστός οπαδός της Νάπολι και χρησιμοποιεί συχνά-πυκνά κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του ποδοσφαιρικά παραδείγματα για να τα φέρει σε… σύγκριση με κοινωνικά θέματα. Τώρα, ο Ντον Βαλεντίνο έχει ντύσει στα… χρώματα του σκουντέτο την είσοδο της εκκλησίας, όπου φιγουράρει το σήμα με το νούμερο «3» για το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία των «παρτενοπέι»…
«Αν αυτός που κατακτήθηκε με τον Μαραντόνα ήταν το πρώτο από τα θαύματα, αυτό δεν είναι μικρότερα και η κατάκτησή του, πάντα με τη βοήθεια του χεριού της Παναγίας, είναι σίγουρα επίσης μια μορφή λύτρωσης για τους κατοίκους της Νάπολη.
Όπως μπορείτε να δείτε η γειτονιά έχει λάβει μέτρα για να προετοιμαστεί για την εκδήλωση και η εκκλησία δεν μπορούσε παρά να προσθέσει λίγο χρώμα στην πρόσοψη για να συμμετάσχει στην κοινότητα στους εορτασμούς αυτού του γεγονότος», δήλωσε.
Ο Ντον Βαλεντίνο μάλιστα αναφέρει πως όσο πιάνουν οι ζέστες, τόσο και ο ίδιος θα αρχίσει να ντύνεται καλοκαιρινά, φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης του Νάπολι. Και η «τρέλα» στον ιταλικό Νότο, καλά κρατεί…

To Top