Ο Μουρίνιο είχε κρυμμένο μικρόφωνο πάνω του στο Μόντσα-Ρόμα

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε πως στο Μόντσα-Ρόμα είχε κρυμμένο μικρόφωνο πάνω του για να καταγράψει όλα όσα έγιναν.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα με τη Μόντσα, ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε ότι είχε ένα κρυφό μικρόφωνο πάνω του: «Δεν είμαι ηλίθιος, έπρεπε να προστατεύσω τον εαυτό μου, όλα καταγράφονται».
Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν έξαλλος με τον διαιτητή Ντανιέλε Τσίφι μετά την ισοπαλία 1-1 το βράδυ της Τετάρτης (03/04).

Ο αμυντικός των «τζαλορόσι» Τσέλικ, αποβλήθηκε δευτερόλεπτα πριν από το τελικό σφύριγμα, λαμβάνοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά στον Μουρίνιο δεν άρεσε τίποτα από τον διαιτητή, συμπεριλαμβανομένης της στάσης του.
Ο «Special One» κατηγόρησε τον Τσίφι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του μετά τον αγώνα στο DAZN, αλλά πρόσθεσε περισσότερα στη συνέντευξη Τύπου.
«Δεν είμαι ανόητος, πήγα στο παιχνίδι με μικρόφωνο και ηχογράφησα τα πάντα από τη στιγμή που έφυγα από το καμαρίνι μέχρι να επιστρέψω. Έπρεπε να προστατεύσω τον εαυτό μου», είπε αρχικά και συνέχισε:
«Λένε ότι δεν κερδίζουμε ποτέ με τον Ντανιέλε Ορσάτο, αλλά θα προτιμούσα να τον έχω σε κάθε παιχνίδι γιατί έχει πάντα τον έλεγχο. Δεν χρειάζεται να ενεργεί με θυμό, είναι ήρεμος. Ο Τσίφι δεν το έχει και πολύ. Έχει ταλέντο να θυμώνει. Αλλά αυτό είναι ενάντια στη φύση του διαιτητή, ο οποίος πρέπει να είναι ακριβώς το αντίθετο. Ο διαιτητής δεν επηρέασε το αποτέλεσμα, αλλά μια δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 96′ σε κάνει να καταλάβεις τα πάντα».
Βέβαια, όλα αυτά που αποκάλυψε ο Μουρίνιο δεν άρεσαν και πολύ στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ο οποίος θα ανοίξει φάκελο για την υπόθεση.

To Top