ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο… elite διαιτητής πήγε περίπατο! Έβαλαν δίδυμο Φωτιά – Διαμαντόπουλο στο Άρης – ΑΕΚ

Όχι elite αλλά ούτε καν ξένο όρισε η ΚΕΔ για το Άρης – ΑΕΚ. Αντίθετα προτίμησε τον Βασίλη Φωτιά για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League με τον Διαμαντόπουλο να βρίσκεται στο VAR.

Βοηθοί του Φωτιά ορίστηκαν οι Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας), Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας) και τέταρτος ο Θανάσης Τζήλος (Λάρισας). Στο VAR βρίσκεται ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και AVAR ο Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδία).

Στον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός βρήκαν elite διαιτητή και συγκεκριμένα τον Φέλιξ Μπριχ, ο οποίος είναι ο κορυφαίος Γερμανός διαιτητής. Με τον Γερμανό ρέφερι να έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μαρκ Μπόρεχ, Στέφαν Λουπ και τέταρτο τον Πέτρο Τσαγκαράκη (Χανίων). Διαιτητής VAR ο Γκίντερ Περλ (Γερμανία) και AVAR ο Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου).

Έλληνας διαιτητής και στο ΠΑΟΚ – Βόλος, αφού στα ματς που αγωνίζεται η ομάδα της Μαγνησίας δεν ορίζονται ξένοι διαιτητές. Κάπως έτσι ορίστηκε ο Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας), με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Ηλία Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας) και τέταρτος είναι ο Κων/νος Κατοίκος (Αθήνων). Στο VAR οι Τάσος Παπαπέτρου (Αθήνας) και Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου).

To Top