Ιερολοχίτες: “Οι 758 ψήφοι της απαξίωσης, η ευθύνη των νέων μελών και η ανάγκη να προχωρήσει ο έλεγχος”

Με ανάρτησή τους στο σάιτ του συνδέσμου, οι Ιερολοχίτες τοποθετήθηκαν σχετικά με τις εκλογές της ΚΜΑ, την προσέλευση του κόσμου, αλλά και την επόμενη μέρα, επισημαίνοντας την ανάγκη να προχωρήσει ο οικονομικός έλεγχος.

Αναλυτικά:

“Η χθεσινή ημέρα ήτανε μέρα εκλογών για την Κ.Μ.Α και όλοι βαθιά μέσα μας ελπίζαμε οτι θα αποτελέσει ορόσημο και απαρχή μιας νέας εποχής τόσο για το ίδιο σωματείο αλλά και για το σύλλογο γενικότερα.

Όμως η προσέλευση του κόσμου, κάθε άλλο παρα κάτι τέτοιο δείχνει. Παρά την όση φασαρία προκλήθηκε στην τελευταία Γ.Σ. του φορέα, για το πόσοι τελικα θα έχουν δικαίωμα ψήφου, το τραγικό νούμερο των 758 ψηφοφόρων είναι δείγμα του πόσο έχει απαξιώσει το θεσμό και δεν πιστεύει πλέον σ’αυτόν, ο κόσμος του ΑΡΗ.

Εχθές, θα έπρεπε από το πρωί να γίνεται χαμός στα γραφεία της ΚΜΑ, αντίθετα η εικόνα θύμιζε μια συνηθισμένη μέρα, που οι ίδιοι και ίδιοι γνώριμοι αποφασίσαν να πιουν τον καφέ τους στην περιοχή Χαριλάου και επι της ευκαιρίας να ασκήσουν και το εκλογικό τους δικαίωμα. Δυστυχώς έτσι δεν πάμε μπροστά και ούτε μεγάλες απαιτήσεις μπορούμε να έχουμε.

Παρ’όλα αυτά, σαν ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά και να εκφράσουμε την πλήρη στήριξη μας στο νέο Δ.Σ. της Κ.Μ.Α. Ελπίζουμε οι 7 νεοεκλεγέντες να φανούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης έστω και αυτού του μικρού αριθμού ανθρώπων που τους τίμησε με την ψήφο του, αλλά και αντάξιοι του δύσκολου έργου του οποίου αναλαμβάνουν. Περιμένουμε οι πράξεις τους να είναι ανάλογες του τεράστιου λαού του ΑΡΗ τον οποίο εκπροσωπούν με τη θέση τους.

Είναι μάλλον περιττό να λέμε οτι θα πρέπει να πράττουν με μόνο γνώμονα το καλό του ΑΡΗ και τα συμφέροντά του, αλλά με τα όσα έχουμε βιώσει τον τελευταίο καιρό, αισθανόμαστε πως είναι απαραίτητο να επαναλαμβάνουμε ακόμη και τα αυτονόητα.

Όσον αφορά το κοντινό μέλλον, περιμένουμε απο το νέο Δ.Σ. να κάνει οτι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να προχωρήσει επιτέλους ο περιβόητος έλεγχος, κάτι που πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα τους στο σημείο που βρισκόμαστε, και αν είναι εφικτό να έχουμε πόρισμα μέχρι τις εκλογές της Π.Α.Ε, ώστε να μην υπάρχουν πλέον δικαιολογίες, μελανά σημεία ή ασάφειες και να προχωρήσουμε έτσι σε μια καθαρή εκλογική διαδικασία μέσα απο την οποία θα προκύψει ένα δυνατό σχήμα που θα έχει την εμπιστοσύνη του συνόλου του λαού του ΑΡΗ, όποιο κι αν είναι αυτό.

Τέλος θα θέλαμε πολύ να δοθεί το ανάλογο βάρος, ώστε να ξαναβρεί η Κ.Μ.Α τη χαμένη της αίγλη, να ξανααποκτήσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και στις επόμενες συνελεύσεις ή ψηφοφορίες (όποτε είναι αυτές), το θλιβερό νούμερο των 758, να γίνει τουλάχιστον δεκαπλάσιο, έτσι ακριβώς όπως αρμόζει σε μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΛΩΝ ΑΡΗ.

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970”

To Top