ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ιερολοχίτες: “Εκδρομές παντού και για όλους”

Οι Ιερολοχίτες εξέδωσαν ανακοίνωση αργά το βράδυ της Κυριακής, με αφορμή την παρουσία οπαδών του Άρη στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Όπως είπαμε και τις προηγούμενες μέρες, κανένας νόμος και καμία καταστολή, αλλά μόνο εμείς οι ίδιοι οι οπαδοί μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση που επικρατεί.

Να θυμηθούμε και να δείξουμε στην πράξη ότι η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να ταξιδεύουμε σε κάθε γήπεδο για την ομάδα μας, για να σηκώσουμε ψηλά τις σημαίες και τα κασκόλ με τα χρώματα μας, και να φωνάξουμε πιο πολύ από τους απέναντι.

Και φυσικά για να πηγαίνουμε εμείς παντού, πρέπει προφανώς και όλοι να μπορούν να έρχονται στο γήπεδο μας.
Με περίσσια σοβαρότητα και υπευθυνότητα, χωρίς να μας σταματάει καμία απαγόρευση και χωρίς να κρυβόμαστε πίσω από τις δικαιολογίες των ΠΑΕ, όταν αυτές παίζουν παιχνίδια με τους αριθμούς των εισιτηρίων.

Με μικρά, αλλά δύσκολα βήματα, για να χτίσουμε μια οπαδική κουλτούρα που δε θα ντρεπόμαστε, αλλά θα μπορούμε περήφανα να αφήσουμε στις επόμενες γενιές.

ΥΓ. Σήμερα το απόγευμα (σ.σ. της Κυριακής), και χωρίς να γίνει το παραμικρό, η αστυνομία προχώρησε για ακόμα μια φορά σε προσαγωγές συνοπαδών μας. Παιδιά που ταξίδεψαν τόσα χιλιόμετρα για τον ΑΡΗ, δεν μπόρεσαν εξαιτίας τους να βρεθούνε στον αγώνα.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι νόμοι και η καταστολή τους δεν σκοπεύουν προφανώς στο να πηγαίνουμε στο γήπεδο “με ασφάλεια”, αλλά στο να μην πηγαίνουμε στο γήπεδο. Γι’αυτό και δεν μας πτοούν, αλλά αντίθετα μας πεισμώνουν παραπάνω.

Να βρούμε τον τρόπο και να συνεχίσουμε να αμφισβητούμε έμπρακτα τις απαγορεύσεις…

ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Από το 1970, κι ακόμα παλιότερα…

To Top