Ιερολοχίτες: “Σιούμη ζωντανός, για πάντα Αρειανός”! (photo)

Πόσες και πόσες απώλειες για την οικογένεια του Άρη όλα αυτά τα χρόνια… Χθες συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την απώλεια του Στέφανου Σιούμη, μια από τις πιο αγνές μορφές της κιτρινόμαυρης κερκίδας.

Ο σύνδεσμος των Ιερολοχιτών που αποτελούσε επί σειρών ετών μέλος του ο αδικοχαμένος φίλος της ομάδας, έκανε ανάρτηση με το εξής μήνυμα στην μνήμη του:

“Δύο χρόνια μακριά μας… ΣΙΟΥΜΗ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΕΙΑΝΟΣ.”

Ιερολοχίτες: “Σιούμη ζωντανός, για πάντα Αρειανός”

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Ιερολοχίτες στην μνήμη του Στέφανου Σιούμη, υπενθυμίζοντας τον ανθρώπινο χαρακτήρα του σημερινού αγώνα βόλεϊ γυναικών.

Αναλυτικά:

“ΣΙΟΥΜΗ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ παίζει την πρόκρισή της στο Final Four Κυπέλλου,αύριο Τετάρτη (26/02, 20:00) στο κλειστό της Μίκρας απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου, στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του θεσμού.

Η αναμέτρηση, εκτός από κρίσιμη για ένα μεγάλο στόχο του ΑΡΗ, θα έχει και ανθρώπινο χαρακτήρα.

Τα έσοδα του συγκεκριμένου αγώνα θα διατεθούν αποκλειστικά στην οικογένεια του Στέφανου Σιούμη, πρωτεργάτη του συνδέσμου μας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2019.

Αντί εισιτηρίων, θα διατίθενται κουπόνια των 5 ευρώ, στα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (Δευτέρα έως Τετάρτη, από τις 10:00 έως τις 15:30) και φυσικά στην είσοδο του κλειστού της Μίκρας τη μέρα του αγώνα”.

To Top